MENU

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε τις βελτιωτικές αλλαγές που επιχειρούνται στην Τούμπα, έτσι ώστε να είναι έτοιμη, ενόψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχωρά στην αλλαγή του χλοοτάπητα του γηπέδου της Τούμπας, με στόχο την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου ενόψει των σπουδαίων αγώνων που έρχονται.

Η αλλαγή κρίθηκε αναγκαία λόγω προβλημάτων που διαπιστώθηκαν στην ανθεκτικότητα του υπάρχοντος χλοοτάπητα, κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ετσι, η ΠΑΕ από την προσωρινή λύση της επανασποράς προτίμησε την αντικατάστασή του καθώς και του πρώτου επιπέδου στο υπόστρωμα, προκειμένου η έδρα της ομάδας να βρίσκεται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο για τις επικείμενες μεγάλες αναμετρήσεις τόσο σε Ελλάδα όσο και Ευρώπη.

Η ποικιλία που επιλέχθηκε παρουσιάζει βελτιωμένη ανθεκτικότητα στο κλίμα της περιοχής και θα προσδώσει ποιότητα στις υποδομές του γηπέδου.

Παράλληλα αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται εργασίες επέκτασης των VIP καθισμάτων του τρίτου ορόφου, για να εξυπηρετηθούν οι αυξημένες ανάγκες των φιλάθλων της ομάδας".

Eπέκταση και των VIP καθισμάτων στην Τούμπα!