MENU
Τον χαρακτήρα δυνατής προπόνησης είχε το φιλικό με τον Πανελευσινιακό για τον Παναθηναϊκό, το οποίο έγινε στο Κορωπί. Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν με 2-0 χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Καλτσάς (33') και Αμπέντ (90').

Ο Καλτσάς θα μπορούσε να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα, αλλά αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε στο 82' ο Κλωναρίδης.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν χρησιμοποίησε τον Μάικλ Εσιέν στην αρχική ενδεκάδα, αλλά τον έριξε στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο με τον Γκανέζο άσο να αντικαθιστά τον Τάσο Λαγό στο 46'.

Στο 4-4-2 του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μέρος, ο Εσιέν έπαιξε ως εξάρι. Δεξιός εσωτερικός χαφ ήταν ο Κουτρουμπής, αριστερός ο Αμπέντ και ο Ατζαγκούν πίσω από τους δύο επιθετικούς. Ο Γκανέζος ήταν καλύτερος συγκριτικά με την παρουσία του στο προηγούμενο φιλικό απέναντι στο Αιγάλεω, έδειξε ότι πρόκειται για έναν παίκτη με αδιαμφισβήτητη ποιότητα, αλλά χρειάζεται να «πάρει» παιχνίδια στα πόδια του για να βρει ρυθμό και να προσφέρει όλα όσα περιμένουν από αυτόν ο Γιάννης Αναστασίου και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Στα θετικά για τον Παναθηναϊκό συμπεριλαμβάνεται και η παρουσία του Κλωναρίδη, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος και ίσως ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού στο φιλικό. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, όπως και ο Καλτσάς.

Ο Μαρινάκης χτύπησε στον αστράγαλο μετά από ένα τάκλιν, αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης (46’ Γιαννακόπουλος), Μαρινάκης (46’ Μπούρμπος), Σάντσεθ (46’ Τριανταφυλλόπουλος), Ταυλαρίδης (46’ Τελάντερ), Νάνο, Λαγός (46’ Εσιέν), Ζέκα (46’ Κουτρουμπής), Αμπέντ, Πέτριτς (46’ Ατζαγκούν), Καλτσάς, Κλωναρίδης.

Δείτε το γκολ του Νίκου Καλτσά στο φιλικό με τον Πανελευσινιακό

Δείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τον Νίκο Καλτσά να κάνει το 1-0 στο σημερινό φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Πανελευσινιακό #paofc #friendly

Posted by Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός on Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015
Φιλική νίκη με Εσιέν επί του Πανελευσινιακού