MENU

Μπορεί ο Ρουμάνος επιθετικός να επιθυμεί να φύγει από την Κόνιασπορ λόγω των κακών σχέσεών με τον προπονητή του, ωστόσο δεν είναι τόσο απλό το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Εκείνο που έχει συμφωνηθεί είναι να λυθεί το συμβόλαιό του εφόσον βρεθεί ενδιαφερόμενη ομάδα, πλην όμως ακόμα δεν έχει υπάρξει κάτι που να ικανοποιεί τον παίκτη. Ολα αυτά βέβαια μέχρι να εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ.

Ο Μαρικά έχει προταθεί στον Δικέφαλο, επαφές έχουν δεδομένα υπάρξει, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να πληρώσουν όλο το συμβόλαιό του, ήτοι 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει και η Κόνιασπορ να δώσει κάποιο ποσό ως αποζημίωση για να προχωρήσει το θέμα. Αν μάλιστα αυτό είναι ικανοποιητικό, τότε είναι αρκετά πιθανό να γίνει και σχετική κίνηση από πλευράς ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν κι άλλοι παράμετροι στην υπόθεση Μαρικά. Ο διεθνής άσος δεν φαίνεται να έχει πλέον υψηλό αγωνιστικό κίνητρο, αλλά την ίδια στιγμή από το περιβάλλον του τονίζεται πως έχει πεισμώσει μετά την κακή περσινή χρονιά που έκανε και θέλει να πάει στο επόμενο Euro το καλοκαίρι του 2016. Συν τοις άλλοις τον έχει πειράξει το γεγονός ότι δεν κλήθηκε από τον Ιορντανέσκου στην τελευταία κλήση της εθνικής του και θέλει να δώσει τις... απαντήσεις του.

Μέσα σε όλα αυτά ήρθαν και οι δηλώσεις που έκανε ο Ντορίν Γκοϊάν, στον Τύπο της πατρίδας του, όπου ανέφερε πως γνωρίζει ότι ο ΠΑΟΚ έχει κινηθεί για τον 30χρονό άσο.

«Ξέρω ότι ο Μάρικα είναι κοντά στο να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ. Του μίλησα τις προάλλες και το γνώριζα. Εχει στα χέρια του μια πολύ καλή προσφορά από τον ΠΑΟΚ. Εμένα μου αρέσει στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς οπαδούς, παίζει στο Europa League. Ο Μάρικα μπορεί να είναι ένας σημαντικός παίκτης γι' αυτούς» τόνισε ο υψηλόσωμος στόπερ.

Το θέμα πάντως αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι αργά το βράδυ και σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει το ποσό που είναι διατεθειμένη να δώσει η Κόνιασπορ για να βγει το «διαζύγιο» με τον Ρουμάνο.

Φουλάρει για Μαρικά ο ΠΑΟΚ