MENU

Ικανοποιημένος και χαρούμενος για την νίκη αλλά και για όλη την σεζόν εμφανίστηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Επιπλέον αναφέρθηκε και στον Κάρλος Τέβεζ και τις φήμες που τον θέλουν το καλοκαίρι να αφήνει το Τορίνο και την Γιουβέντους για την Αργεντινή και την Μπόκα Τζούνιορς. Να σημειωθεί ότι μετά από αυτή την νίκη η Γιουβέντους αύξησε την διαφορά από την δεύτερη Λάτσιο στους 15 βαθμούς. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για τον αγώνα ο 47χρονος τεχνικός δήλωσε. «Ειμαι χαρούμενος με αυτό που έκαναν τα παιδιά, όχι μόνο απόψε κόντρα στη Λάτσιο αλλά μέσα σε όλη τη σεζόν. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και δείξαμε ωριμότητα απέναντι στη Λάτσιο που μέχρι τώρα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ιταλία. Έχουν καλύτερη φυσική κατάσταση από εμάς καθώς έχουν δώσει λιγότερους αγώνες μέσα στη σεζόν. Εδώ χρειάζεται μία ομάδα να έχει ωριμότητα για να ελέγξει το ρυθμό και να εκμεταλλευτεί τις περισσότερες από τις ευκαιρίες της για γκολ.

Η νίκη απέναντι στη Λάτσιο δεν ήταν σημαντικό μόνο για το γεγονός ότι αντιμετωπίσαμε τη 2η στη βαθμολογία. Κάνουν μία εκπληκτική σεζόν, είχαν δεχτεί μόλις δύο γκολ στα προηγούμενα οκτώ νικηφόρα παιχνίδια τους ενώ συνολικά η εστία τους έχει παραβιαστεί μόλις 12 φορές από την μεταξύ μας αναμέτρηση στον πρώτο γύρο.

Είναι προφανές πως κάθε φορά που η Ρόμα και η Λάτσιο χάνουν βαθμούς, μειώνεται η απόσταση που έχουμε να διανύσουμε για τη γραμμή του τερματισμού. Τώρα απέχουμε δύο με τρεις νίκες για να κατακτήσουμε μαθηματικά τον τίτλο».

Σε ότι αφορά τον Κάρλος Τέβες ανέφερε. «Είναι λογικό να αισθάνεται νοσταλγία για το σπίτι του, για τους φίλους και την οικογένειά του. Όλοι το κάνουμε, πόσο μάλλον εκείνος που έχει τα δικά του άτομα στην άλλη άκρη του κόσμου. Ο Τέβες δείχνει πάντως με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη στιγμή το πόσο αφοσιωμένος είναι στη Γιουβέντους».

«Δείξαμε ωριμότητα απέναντι στην Λάτσιο»