MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
SERIE A
Torino FC
TORINO FC
2 2
Inter Milan
INTER MILAN
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Όλα ήταν βολικά για την Ίντερ. Προερχόταν από 12 γκολ στα δύο τελευταία της παιχνίδια. Έπαιζε στην έδρα μιας αδιάφορης βαθμολογικά ομάδας, στην οποία δεν είχε χάσει από τοn Φεβρουάριου του 1994, σε ένα γήπεδο που μετρούσε 10 νίκες στις τελευταίες 12 επισκέψεις. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας «δώρισε» δύο γκολ. Κι όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει!

Το 2-2 στην έδρα της Τορίνο φρέναρε την ομάδα του Πιόλι, που απέτυχε να ανέβει ξανά στην ζώνη του Champions League, σε μία ακόμα αυτοκτονία από αυτές που συνηθίζουν οι «νερατζούρι».

Τι άλλο να κάνει ο Τζο Χαρτ; Ο Άγγλος τερματοφύλακας της Τορίνο λες κι έτρεμε σε όλο το παιχνίδι και ουσιαστικά «επνιξε» τα δύο γκολ της Ίντερ, χάνοντας την μπάλα από εύκολο σουτ του Κοντογκμπιά (23’) κι έχοντας αστεία έξοδο στην φάση που έφερε το 2-2 από τον Καντρέβα (62’).

Ωστόσο, στο ενδιάμεσο οι παίκτες του Σίνισα Μιχάιλοβιτς έπαιζαν λες και ήθελαν να πάρουν εκδίκηση για τον προπονητή τους που είχε φύγει άδοξα από τον πάγκο της Ίντερ.

Ο αμαρκάριστος Μπασέλι (33’) σε μία φάση που η άμυνα της Ίντερ πιάστηκε εν υπνώσει και ο Άκουα (59’) υπέγραψαν το 2-2 που δεν προφέρει τίποτα στην Τορίνο, αλλά μπορεί να κοστίσει ένα Champions League στην Ίντερ.

http://rutube.ru/video/embed/b431a59120d0d92921e66a609afd8696
Τορίνο - Ίντερ 2-2 (vid)