MENU

Οι «τζιαλορόσι» ταξιδεύουν στη Φλωρεντία με στόχο να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ισοπαλία στην έδρα της Παλέρμο (1-1) και να παραμείνουν όσο πιο κοντά γίνεται στην πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Η Φιορεντίνα από την άλλη δεν θα είναι ιδιαίτερα... φιλόξενη, καθώς θέλει το τρίποντο προκειμένου να βρεθεί μέσα στην πρώτη πεντάδα, ούσα έναν βαθμό πίσω από τη Λάτσιο.

Ωστόσο, το σύνολο του Ρούντι Γκαρσία πηγαίνει στην έδρα των «βιόλα» με προβλήματα, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βασίλη Τοροσίδη και Άσλεϊ Κόουλ, οι οποίο ταλαιπωρούνται από τραυματισμό ενώ ο Κώστας Μανωλάς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς είχε νιώσει κάποιες ενοχλήσεις.

Όσον αφορά την προϊστορία των δύο ομάδων, έχουν αναμετρηθεί 157 φορές με τη Ρόμα να έχει 52 νίκες έναντι 48 της Φιορεντίνα ενώ 57 αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες.«Πληγωμένη» στη Ρώμη η Μίλαν

Με κάκιστη ψυχολογική κατάσταση αναμένεται να ταξιδέψει στη Ρώμη για την αναμέτρηση με τη Λάτσιο η Μίλαν.

Οι «ροσονέρι» έχουν πάρει μόλις έναν βαθμό στις τρεις πρώτες αναμετρήσεις μέσα στο 2015 κι ήδη έχει αρχίσει η έντονη αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Φίλιπο Ιντσάγκι. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες υπήρξαν δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε συνάντηση με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι «λατσιάλι» θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, μετά την ήττα από τη Νάπολι (1-0) και να προσπαθούν να βρεθούν στην τρίτη θέση. Η προσπάθεια αυτή θα γίνει χωρίς τον καλύτερό τους, μέχρι στιγμής, παίκτη, Φελίπε Άντερσον, ο οποίος είναι τραυματίας. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως η Λάτσιο θα αγωνιστεί με νέα φανέλα, η οποία σχεδιάστηκε για να γιορτάσει τα 115 χρόνια ζωής της (σ.σ. 9 Ιανουαρίου 1990).

Από την άλλη, ο σύλλογος του Μιλάνου δεν ψάχνει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης και το βέβαιο είναι πως ο Φίλιπο Ιντσάγκι «παίζει» το κεφάλι του στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας. Επιπλέον, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ματία Ντε Σίλιο και Κρισιτάν Ζαπάτα.

Αναφορικά με την προϊστορία των δύο ομάδων, στις 152 αναμετρήσεις τους, η Μίλαν έχει το πάνω χέρι με 66 νίκες, έναντι 30 της Λάτσιο ενώ 56 ματς έχουν έρθει ισόπαλα.Δεν ανησυχεί η Γιουβέντους, δοκιμάζεται στη Νάπολι η Τζένοα

Εύκολο απόγευμα αναμένεται να έχει η πρωτοπόρος Γιουβέντους, καθώς φιλοξενεί στο Τορίνο την Κιέβο ενώ η Τζένοα του ανανεωμένου Γιάννη Φετφατζίδη «τεστάρεται» στην έδρα της Νάπολι.

Στα άλλα ματς, η ελληνική Βερόνα φιλοξενεί την Αταλάντα ενώ η Ουντινέζε των Παναγιώτη Κονέ και Ορέστη Καρνέζη φιλοξενείται στην έδρα της Έμπολι.Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:Σάββατο 24/1

Κάλιαρι-Σασουόλο 19:00

Λάτσιο-Μίλαν 21:45Κυριακή 25/1

Βερόνα-Αταλάντα 16:00

Πάρμα-Τσεζένα 16:00

Γιουβέντους-Κιέβο 16:00

Σαμπντόρια-Παλέρμο 16:00

Ίντερ-Τορίνο 16:00

Φιορεντίνα-Ρόμα 21:45Δευτέρα 26/1

Έμπολι-Ουντινέζε 20:00

Νάπολι-Τζένοα 22:00

Τα «φώτα» σε Ρώμη, Φλωρεντία