MENU

Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για δυο εβδομάδες και θα χάσει τόσο το παιχνίδι για το Super Cup Ευρώπης με την Σεβίλλη όσο και το παιχνίδι για το Σούπερ Καπ Ισπανίας με την Μπιλμπάο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να χάσει και το πρώτο ματς για το ισπανικό πρωτάθλημα επίσης με την Μπιλμπάο.

Μπορεί ο Πέδρο να μην έπαιξε όσο θα ήθελε την σεζόν που πέρασε -κάτι λογικό με βάση την ύπαρξη των Μέσι, Νεϊμάρ και Σοάρες- και γι' αυτό τον λόγο να μην ήθελε να μείνει κι άλλο χρόνο στην Μπαρτσελόνα αλλά για τον Λουίς Ενρίκε, μετά από την "μαγική" τριπλέτα της επίθεσης, ο Πέδρο είναι η πρώτη εναλλακτική του.

Πρόσφατα, ο Λουίς Ενρίκε έκανε ένα "άνοιγμα" στον Πέδρο για παραμονή. Πλέον, αυτό γίνεται ακόμα πιο επιτακτικό και από την πλευρά της Μπαρτσελόνα κάθε διαπραγμάτευση με την Μάντσεστερ μάλλον σταματάει.

Αν ο Πέδρο από την πλευρά του "ψηθεί" τόσο με τις πρόσφατες δηλώσεις του Λουίς Ενρίκε όσο και με το γεγονός ότι η σεζόν για την Μπαρτσελόνα θα ξεκινήσει με τον ίδιο βασικό (κάτι που του δίνει το περιθώριο να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής για το υπόλοιπο της χρονιάς) τότε δεν αποκλείεται το σίριαλ να λήξει με τον Πέδρο να μένει τελικά στην Μπάρτσα.

Προς παραμονή ο Πέδρο λόγω... Νεϊμάρ