MENU

Η παραίτηση του Γάλλου προπονητή ήταν... βόμβα και πλέον οι Μαδριλένοι πρέπει να αναζητήσουν και να βρουν άμεσα τον διάδοχό του.

Η προσπάθεια της διοίκησης, όπως όλα δείχνουν, θα επικεντρωθεί σε ένα πρόσωπο: κι αυτό δεν είναι άλλο από τον Αργεντινό τεχνικό της Τότεναμ, ο οποίος μπορεί μόλις πριν από μερικές εβδομάδες να ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον αγγλικό σύλλογο μέχρι το 2023, αλλά ο δρόμος προς τη Μαδρίτη είναι ορθάνοιχτος!

Κι αυτό διότι στο συμβόλαιο του Ποκετίνο με την Τότεναμ υπάρχει ειδική ρήτρα που αναφέρει ότι ο 46χρονος τεχνικός μπορεί να αποχωρήσει χωρίς (νομικά) προβλήματα, αν δεχθεί πρόταση από τη «βασίλισσα».

Αυτό σημαίνει ότι οι Άγγλοι δεν μπορούν να βάλουν εμπόδιο στη συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ποκετίνο ακούγεται για τον πάγκο της Ρεάλ.

Υπάρχουν και άλλοι τρεις υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία των Μαδριλένων: πρόκειται για τον Γκούτι, ο οποίος είναι τώρα προπονητής στη δεύτερη ομάδα και θα επιλεγεί αν η διοίκηση αποφασίσει να ακολουθήσει το μοντέλο Ζιντάν, δηλαδή έναν παλαίμαχο παίκτη της με εμπειρία στις μικρές ομάδες της.

Ακούγεται, επίσης, ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος αποχώρησε από την Τσέλσι, αλλά και ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος έφυγε από την Άρσεναλ μετά από 22 χρόνια.

Δεν μπορεί να αποκλειστεί και ο Γιόακιμ Λέβ, τον οποίο έχει ψηλά σε εκτίμηση ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Τα στοιχήματα ήδη άρχισαν...

Φαβορί ο Ποκετίνο για Ρεάλ - «Παίζουν» Γκούτι, Κόντε και... Βενγκέρ!