MENU

Σε βαθύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια Κανιθάρες, με τον άλλοτε γκολκίπερ της Βαλένθια να θρηνεί για το θάνατο του μικρού του γιου από καρκίνο σε ηλικία μόλις 5 ετών.

Μάλιστα το σπαρακτικό του αντίο του μεγάλου του γιου στον αδερφό του συγκινεί, με τον 15χρονο Λούκας να το ευχαριστεί για όσα του προσέφερε, τονίζοντας ότι ήταν κάτι παραπάνω από αδερφός.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ευχαριστώ, ευχαριστώ, δεν υπάρχει άλλη λέξη για να περιγράψει αυτό που αισθάνεται όλη η οικογένειά μας για σένα. Σήμερα έφυγες, αλλά η επιρροή σου σε μας όλα αυτά τα 5 χρόνια ήταν ένα έργο Θεού. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για όλα τα συνεχή μαθήματα που μας άφησες. Δεν έχω λέξεις για να σε περιγράψω ως αδερφό, γιατί νομίζω ότι ήσουν κάτι περισσότερο από αυτό. Ήρθες εδώ για να μας διδάξεις και να μας αποδείξεις ότι πραγματικά το άξιζες.

Όπου και να είσαι, είσαι σίγουρα πολύ κοντά στον Θεό. Θα ήθελα να ξέρεις ότι δεν είμαστε λυπημένοι, ότι δεν προκαλείς λύπη, και ότι το μόνο που προκαλείς είναι ενότητα σε όλη την οικογένεια και σε πολύ κόσμο που εδώ και ενάμιση χρόνο προσευχόταν για σένα. Σε ευχαριστώ αδερφέ».

Ραγίζει καρδιές ο γιος του Κανιθάρες για το χαμό του μικρού του αδερφού (pic)