MENU

Κατηγορηματικό «όχι». Τέταρτο συνεχόμενο. Και όπως φαίνεται τελικά ο τοίχος που είχε υψώσει η αγγλική ομάδα αρνούμενη κατηγορηματικά ακόμα και να συζητήσει το ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή ήταν εμπόδιο απροσπέλαστο για τους Καταλανούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας «El Μundo Deportivo», η Μπαρτσελόνα έκανε την ύστατη προσπάθεια την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (που ολοκληρώνονται στη χώρα της Ιβηρικής απόψε στις 23:59) για να αποκτήσει τον Κουτίνιο.

Προσέφερε 150 εκατομμύρια ευρώ στους «κόκκινους», αλλά για άλλη μια φορά η διοίκηση της Λίβερπουλ δεν μπήκε καν στη διαδικασία να διαπραγματευτεί.

Είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι ο Κουτίνιο δεν πρόκειται να παραχωρηθεί και επέμεινε στην αρχική στάση της, παρά την έντονη πίεση που άσκησε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν θέλει να συνεχίσει στο «Άνφιλντ».

Οι «μπλαουγκράνα» εξέτασαν χθες και άλλες λύσεις (όπως αυτή του Άνχελ Ντι Μαρία), ωστόσο ουδέποτε εγκατέλειψαν την προσπάθεια για τον Βραζιλιάνο.

Αν επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα, τότε η Μπαρτσελόνα μένει μόνο με τη μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ, ενώ η Λίβερπουλ θα πρέπει πια να βρει τρόπο να... διαχειριστεί τον εξαιρετικά απογοητευμένο Κουτίνιο, ο οποίος θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στην Αγγλία, μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, με βαριά καρδιά.

Και πάλι... πόρτα! Νέο και οριστικό «όχι» της Λίβερπουλ στη Μπαρτσελόνα για Κουτίνιο