MENU

Στην τελική της ευθεία μπαίνει το θέμα Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα και όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί με τον Βραζιλιάνο άσο της Λίβερπουλ να μετακομίζει στο Καμπ Νου.

Όπως αποκαλύπτει η Mundo Deportivo, τις τελευταίες ώρες ταξίδεψαν για το Λίβερπουλ ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα προκειμένου να έχουν τις τελικές επαφές με τους «Κόκκινους» και να κλείσουν τη μεταγραφή.

Ήδη η Μπαρτσελόνα έχει συμφωνήσει με τον Κουτίνιο πάνω στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του και θέλει ακόμα και εντός της σημερινής ημέρας να δώσει οριστικά τα χέρια και με τη Λίβερπουλ για να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Οι «Κόκκινοι» αξίωναν όλο το προηγούμενο διάστημα ακατέβατα 100 εκατομμύρια ευρώ για να ανάψουν το πράσινο φως της μεταγραφής. Μένει πλέον να δούμε το ποσό στο οποίο θα βρεθεί η «χρυσή τομή», καθώς όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα φτάσουν σε συμφωνία.

Φυσικά, η Μπαρτσελόνα δεν θα σταματήσει εκεί, καθώς με το που κλείσει τον Κουτίνιο θα βάλει πλώρη για να ολοκληρώσει τις επαφές με την Ντόρτμουντ πάνω στη μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ.

Τελειώνει του Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα!