MENU

Γιατί όχι, βέβαια; Μπορεί οι «ροχιμπλάνκος» να καταφέρουν να πείσουν τον Σουηδό επιθετικό ότι... αξίζουν μια ευκαιρία. Ο Ιμπραΐμοβιτς δεν θα αγωνιστεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επόμενη σεζόν, καθώς ο αγγλικός σύλλογος δεν έκανε χρήση της οψιόν που υπήρχε στη συμφωνία που υπεγράφη με τον παίκτη πέρυσι το καλοκαίρι.

Έτσι ο Ζλάταν συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του, που τον οδήγησε και στο χειρουργείο, και παράλληλα αναζητά και την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Τα σενάρια τον θέλουν να μετακομίζει στις ΗΠΑ για να φορέσει τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι, ωστόσο ρεπορτάζ στην Ισπανία αναφέρει ότι η Ατλέτικο ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Η ομάδα της Μαδρίτης έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να αποκτήσει παίκτες την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο λόγω της σχετικής απαγόρευσης που της έχει επιβληθεί από τη FIFA, αλλά έτσι κι αλλιώς ο Ιμπραΐμοβιτς δεν θα είναι έτοιμος για να μπει και πάλι στα γήπεδα στο πρώτο μισό της νέας σεζόν.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι ο Σουηδός επιθετικός μπορεί να είναι... ετοιμοπόλεμος από τον προσεχή Ιανουάριο, όταν πια και η Ατλέτικο θα μπορεί να κάνει μεταγραφές, ο Ντιέγο Σιμεόνε θα προσπαθήσει να τον πείσει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τα δημοσίευματα αναφέρουν ότι ο σύλλογος του Λος Άντζελες εμφανίζεται διστακτικός στο να προσφέρει από τώρα συμβόλαιο στον Ιμπραΐμοβιτς χωρίς να γνωρίζει ακριβώς πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Θέλει Ιμπραΐμοβιτς η Ατλέτικο!