MENU

Η είδηση, λοιπόν, είναι ότι η ισπανική ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού. Και αν τον αποκτήσει, αυξάνονται οι πιθανότητες να μην επιστρέψει στη Λας Πάλμας ο Σέρχιο Αραούχο!

Ας δούμε τα δεδομένα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ισπανών. Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Cope» μετέδωσε ότι οι Ισπανοί συζητούν ήδη με τον Μπαλοτέλι, τον οποίο είχαν... κυνηγήσει ανεπιτυχώς και πέρυσι πριν αυτός καταλήξει στη Νις.

Στη Γαλλία, ο Ιταλός επιθετικός έχει κάνει μια καλή σεζόν έχοντας 15 γκολ σε 22 παιχνίδια, με δεδομένες όλες τις προηγούμενες που ήταν αποτυχημένες, και είναι λογικό να τον θέλουν άλλες ομάδες.

Ο Μπαλοτέλι μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και η Λας Πάλμας φέρεται να του προσφέρει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με οψιόν και για άλλον έναν χρόνο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μάλιστα, οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία και δεν αποκλείεται η μεταγραφή - βόμβα για την ομάδα από τα Κανάρια νησιά να ανακοινωθεί σύντομα.

Η απόκτηση του Μπαλοτέλι θεωρητικά θα μπορούσε να... απομακρύνει τον Αραούχο από την επιστροφή του στη Λας Πάλμας και να λειτουργήσει υπέρ της παραμονής του στην ΑΕΚ, καθώς δεν θα υπολογίζεται από τους Ισπανούς.

Την ίδια ώρα, βέβαια, πλήθος... παρασκηνιακών δημοσιεύματων κάνουν λόγο και για «μπάσιμο» άλλων ελληνικών ομάδων για τον Αργεντινό επιθετικό.

Θυμίζεται, βέβαια, ότι στη συμωνία της «Ένωσης» με τη Λας Πάλμας υπάρχει ρήτρα καταβολής δύο εκατομμυρίων ευρώ στην ΑΕΚ σε περίπτωση που ο παίκτης δοθεί σε άλλη ελληνική ομάδα...

Ο Μπαλοτέλι... ανοίγει το δρόμο για να μείνει ο Αραούχο στην ΑΕΚ!