MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
LA LIGA
Σαντιάγο Μπερναμπέου, Cosmote Sport 2HD
Real Madrid
REAL MADRID
1 1
Atlético Madrid
ATLÉTICO MADRID
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Ποιός θα το πίστευε ότι σε ένα μαδριλένικο ντέρμπι με τόσους παιχταράδες μέσα, τη διαφορά θα την έκανε ο… Πέπε! Ναι, αυτός ο σκληρός, τραχύς, ατσούμπαλος και πολλές φορές αντιαθλητικός στόπερ.

Στο τελευταίο του ντέρμπι απέναντι στην Ατλέτικο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός έκανε τα πάντα, αφού άνοιξε το σκορ, κι έκοβε τα πάντα πίσω, μόνο που την πάτησε από ένα… συμπαίκτη του! Μία γονατιά του Τόνι Κρόος στα πλευρά του τον έστειλε στα… πιτς και η Ατλέτικο Μαδρίτης που ήταν στα σχοινιά αναθάρρησε.

Η άμυνα της «βασίλισσας» άρχισε να κάνει νερά και ο Αντουάν Γκριεζμάν με γκολ πέντε λεπτά πριν το τέλος, βοήθησε τους «ροχιμπλάνκος» να φύγουν αήττητοι από το άντρο της Ρεάλ Μαδρίτης για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά (1-1), κλέβοντας το βαθμό και δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στη μάχη του τίτλου.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ήταν αυτή που γέμιζε καλύτερα το γήπεδο στο πρώτο μέρος, περιορίζοντας την Ατλέτικο Μαδρίτης σε απόλυτα παθητικό ρόλο. Η «βασίλισσα» κάλλιστα θα μπορούσε να καθαρίσει το ντέρμπι από το πρώτο μέρος, όμως ο Όμπλακ έδιωξε εντυπωσιακά σουτ του Κριστιάνο στην κλειστή γωνιά (18’) και λίγο αργότερα ο Σάβιτς με την απόκρουση της χρονιάς έσωσε πάνω στη γραμμή με κεφαλιά το τετ-α-τετ του Ρονάλντο (30’).

Οι «ροχιμπλάνκος» που προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με στημένα, είχαν μία καλή προσπάθεια με σουτ του Γκριεζμάν που έδιωξε ο Νάβας (38’), μα ήταν φανερό ότι δεν πατούσαν καλά στο γήπεδο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε γκαζωμένη και στην επανάληψη και μετά από δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες με Ρονάλντο (47’) και Μπενζεμά (49’) δικαιώθηκε λίγο αργότερα, όταν ο Πέπε με υπέροχη διαγώνια κεφαλιά (52’) βρήκε το απέναντι πλαϊνό δίχτυ (1-0) στο πρώτο του φετινό γκολ.

Στην επόμενη κατεβασιά ο Καρβαχάλ σημάδεψε ψηλά και κάπου εκεί η Ρεάλ αποφάσισε να εξαφανιστεί από το γήπεδο, αφού άρχισε να παίζει με το ρολόι.

Ο Νάβας έσωσε το τετ-α-τετ με τον Φερνάντο Τόρες (60’), όμως ήταν φανερό ότι ειδικά μετά τον τραυματισμό του Πέπε (62’), η Ρεάλ έχανε λάδια και μέτρα στο γήπεδο. Οι «ροχιμπλάνκος» άρχισαν το γύρω-γύρω όλοι κοντά στην εστία του Νάβας και πέντε λεπτά πριν το τέλος βρήκαν τη χαραμάδα που έψαχναν.

Ο Κορέα βρήκε υπέροχα τον Γκριεζμάν στην πλάτη της άμυνας και ο Γάλλος με ψύχραιμο τρόπο έκανε το 1-1, έφτασε τα 15 γκολ στη φετινή Primera Division, σκοράροντας για τρίτη φορά στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Ποιος κέρδισε από αυτό το 1-1; Η Μπαρτσελόνα, που με νίκη στην έδρα της Μάλαγα πιάνει την Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή με ένα ματς περισσότερο, έχοντας και το clasico στη Μαδρίτη σε δύο εβδομάδες...

http://rutube.ru/video/embed/99cad65a0fea9c4d82365a68a03b7f33
Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1 (vids)