MENU

Από την ημέρα που ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση (αν όχι από την ημέρα που έφυγε από τη Ρεάλ) τα δημοσιεύματα στην Ισπανία δίνουν και παίρνουν σχετικά με την πιθανή επιστροφή του. Ως προπονητής, ως τεχνικός διευθυντής, ως παράγοντας ή ως πρόεδρος; Ο ίδιος ο θρύλος των Μαδριλένων αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα τονίζοντας ότι αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει στο σπίτι του.

«Η Ρεάλ θα είναι πάντα το σπίτι μου και μακάρι κάποια μέρα να μπορέσω να προσφέρω σε αυτήν και από άλλο πόστο. Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα, ούτε το να γίνω πρόεδρος του συλλόγου. Το ότι κάποιος έκανε μια επιτυχημένη καριέρα ως ποδοσφαιριστής δεν σημαίνει ότι θα γίνει και καλός προπονητής. Σκέφτομαι ακόμα τι θα μπορούσα να κάνω στο μέλλον και αν θελήσω να γίνω προπονητής, θα πρέπει να μελετήσω πολύ. Γνωρίζω ότι η πόρτα της Ρεάλ θα είναι πάντα ανοιχτή για εμένα και έχω εξαιρετικές σχέσεις με όλους τους ανθρώπους της ομάδας και του συλλόγου» ήταν τα λόγια του Ραούλ.

Ο σπουδαίος Ισπανός ποδοσφαιριστής μίλησε, επίσης, και για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της «βασίλισσας» από τον Ζινεντίν Ζιντάν. «Ο Ζιντάν δούλεψε με τον Αντσελότι, γνώριζε τους παίκτες και ήταν ο κατάλληλος κυρίως για να τους βοηθήσει ψυχολογικά. Η εικόνα που έχουμε δει στα δύο τελευταία παιχνίδια είναι πραγματικά αυτή που αξίζει στη Ρεάλ» τόνισε ο παλαίμαχος πια παίκτης.

Ραούλ για πρόεδρος στη Ρεάλ