MENU

Ο Ζόρζε Μέντες βγήκε μπροστά προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα. Την ώρα που η Ρεάλ «βράζει» και οι οπαδοί της ομάδας ζητούν εξηγήσεις,  ο μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο έκρινε σκόπιμο να κάνει δημόσιες δηλώσεις κατηγορώντας για την έκταση που πήρε το πάρτι γενεθλίων του ποδοσφαιριστή, τον τραγουδιστή Κέβιν Ρολδάν. Ο Κολομβιανός, δηλαδή, φταίει επειδή προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την παρουσία του στη γιορτή για να γίνει διάσημος ποστάροντας στα social media βίντεο και φωτογραφίες. 

«Για τη γιορτή, επιλέξαμε ένα μέρος όπου θα μπορούσαν να δειπνήσουν τόσα πολλά άτομα. Επρόκειτο για ένα γεγονός απόλυτα ιδιωτικό και είναι λογικό να είμαστε θυμωμένοι επειδή κάποιος εκμετταλεύτηκε την περίσταση για να βγάλει φωτογραφίες, τις οποίες μάλιστα φίλτραρε» ανέφερε αρχικά ο Μέντες, μιλώντας σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο, και συνέχισε: «Αυτό που έγινε ήταν ανεπίτρεπτο. Δεν είχε κανένα δικαίωμα να το κάνει. Παραβίασε ιδιωτικές στιγμές πολλών ανθρώπων. Δεν έχω μιλήσει με άλλους, αλλά είμαι σίγουρος πως τον ίδιο θυμό έχουν και αυτοί». 

Ο Μέντες μίλησε, επίσης, και για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το βράδυ του Σαββάτου ο Κριστιάνο, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι στο (δικό του) πάρτι πήγε από... υποχρέωση. «Ήταν πολύ στεναχωρημένος. Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος επαγγελματίας στον κόσμο. Μου είπε ότι έπρεπε να πάει διότι υπήρχαν και 40 παιδιά. Θα έμενε για λίγο και θα έφευγε. Θέλησε να σεβαστεί τους καλεσμένους του. Αν δεν το είχε προγραμματίσει καιρό πριν, δεν θα έβγαινε καν από το σπίτι. Ήταν στεναχωρημένος και θυμωμένος με την ήττα». 

Eξοργισμένοι οι αρχηγοί

Ο Ίκερ Κασίγιας και ο Σέρχιο Ράμος, όπως και σχεδόν όλοι οι παίκτες των Μαδριλένων, ήταν επίσης καλεσμένοι στο πάρτι του Πορτογάλου. Οι δύο αρχηγοί, όμως, προτίμησαν να μην παρευρεθούν, προφανώς έχοντας μεγαλύτερη συναίσθηση του τι είναι σωστό και τι όχι λίγες ώρες μετά την ταπεινωτική ήττα στο «Βιθέντε Καλδερόν». Οι Πέπε, Κοεντράο, Μαρσέλο, Κέιλορ Νάβας, Χάμες, Μόντριτς και Κεντίρα ήταν παρόντες, όπως επίσης και οι δύο βοηθοί του Κάρλο Αντσελότι, Φερνάντο Ιέρο και Πολ Κλέμεντ. Κασίγιας και Ράμος αναμένεται να... βγουν μπροστά και να ζητήσουν εξηγήσεις, αρχικά από τον Πορτογάλο και κατόπιν από τους Μαρσέλο, Χάμες και Νάβας, οι οποίοι, επίσης, εμφανίζονται σε βίντεο να χαμογελούν και να τραγουδούν.  Σε δύσκολη θέση, εκτός του Κριστιάνο είναι και ο Ροδρίγκεζ, καθώς μόλις την περασμένη Παρασκευή υποβλήθηκε σε επέμβαση μετά το σοβαρό τραυματισμό του, ενώ την ίδια ώρα από το... περιβάλλον του Μόντριτς αναφερόταν πως ο ποδοσφαιριστής αποδέχθηκε την πρόσκληση του συμπαίκτη του τυπικά για λόγους ευγένειας. 

«Υπόδειγμα ο Κριστιάνο, φταίει ο... τραγουδιστής!»