MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
LA LIGA
Real Madrid
REAL MADRID
1 0
Granada CF
GRANADA CF
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Συνήθως μοιράζει «ντόρτια» και «πεντάρες» εντός έδρας απέναντι σε ομάδες τέτοιου βεληνεκούς, όπως η Γρανάδα. Ακόμα κι όταν ο μικρός προβάλλει αντίσταση, κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες τον εμποδίζουν να πάρει αποτέλεσμα στο άντρο της Ρεάλ Μαδρίτης. Η Γρανάδα κόντραρε στα ίσα την «βασίλισσα», όμως έφυγε με σοβαρά διαιτητικά παράπονα και ήττα με 1-0 που προήλθε από τον δήμιο της, τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι απέναντι στην Γρανάδα (54’, 1-0), όμως πριν κάνει την τέλεια σέντρα-ασίστ ο Ίσκο ήταν σε θέση οφσάιντ! Ο ίδιος βοηθός που δεν είδε αυτή την φάση, είδε μία άλλη στο πρώτο μέρος, πάλι ευνοώντας την Ρεάλ Μαδρίτης. Στο 19ο λεπτό ο Ελ-Αραμπί πίστεψε ότι άνοιξε το σκορ για την Γρανάδα, όμως το σημαιάκι σηκώθηκε. Όπως αποδείχθηκε στο ριπλέι, εντελώς λανθασμένα, αφού η μπάλα ήταν μπροστά από τον Μαροκινό επιθετικό των Ανδαλουσιανών, ο οποίος βρισκόταν σε κανονική θέση.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ που δεν έπαιξε μπάλα, έφτασε στο αγχωτικό 1-0, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε κακό βράδυ μαζί με τους περισσότερους παίκτες της «βασίλισσας», που με την νίκη αυτή πέρασε προσωρινά στην κορυφή της Primera Division.

Εδώ το ακυρωθέν γκολ της Γρανάδα

//www.dailymotion.com/embed/video/x37ap8h

Και το γκολ του Μπενζεμά που έκρινε το ματς

//www.dailymotion.com/embed/video/x37at68
Ρεάλ Μαδρίτης - Γρανάδα 1-0 (vids)