MENU

Η αποχώρηση του Τζέραρντ το ερχόμενο καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ έχει ταράξει τα νερά στο Άνφιλντ καθώς μια ηγετική προσωπικότητα θα αποχωρήσει από το ρόστερ.

Ο Μπρένταν Ρότζερς που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που εξελίσσονται, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν από τους «Κόκκινους» μεταγραφές έτοιμων και μεγάλων παικτών ώστε η Λίβερπουλ να φανεί ξανά πραγματικά ανταγωνιστική.

Αυτό επισήμανε στις δηλώσεις και ο ίδιος ο Ρότζερς, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς κάλεσε τη διοίκηση των Ρεντς για μεταγραφές ουσίας που θα έρθουν έτοιμοι για να ενισχύσουν δυναμικά την ομάδα.

«Το μοντέλο σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο είναι ξεκάθαρο. Θέλουμε να παίρνουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές και να τους εξελίσσουμε σε παίκτες παγκοσμίου κλάσης, αλλά αυτή μπορεί να είναι μακρά και δύσκολη διαδικασία. Οι ιδιοκτήτες το γνωρίζουν, όπως επίσης ότι δεν μπορεί αυτό να συμβεί με κάθε παίκτη. Ένα μεγάλο μέρος του ρόστερ θα απαρτίζεται πάντα από νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά για να κάνουμε βήματα μπροστά κάποιες φορές θα πρέπει να κοιτάξουμε να φέρουμε έτοιμους παίκτες στον σύλλογο», υπογράμμισε ο Ρότζερς.

Ρότζερς: «Πρέπει να φέρουμε ονόματα στη Λίβερπουλ»