MENU

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αναζητεί εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, παίκτες προκειμένου να βελτιώσει την άμυνα των «Κόκκινων Διαβόλων», εν' όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Έπειτα από το διαφαινόμενο «ναυάγιο» της περίπτωσης του Άλεξ Σάντρο της Γιουβέντους, ο αγγλικός σύλλογος φαίνεται να στρέφει την προσοχή του στον βασικό αριστερό μπακ της Βαλένθια Χοσέ Γκαγιά.

Σύμφωνα, με δημοσίευμα της «Mirror», η Γιουνάιτεντ θεωρεί τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, ως ιδανική και συμφέρουσα επιλογή προκειμένου να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Επιπλέον, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Αγγλική ομάδα θεωρεί πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής μπορεί να αποκτηθεί με ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια λίρες.

Δηλαδή, ένα χρηματικό ποσό αρκετά πιο μικρό, σε σχέση με τα 50 εκατομμύρια λίρες που αξίωνε η Γιουβέντους για τον Σάντρο.

Παρ' όλα αυτά, αξίζει να τονιστεί, ότι ο Γκαγιά υπέγραψε τον Μάϊο νέο συμβόλαιο με τον ισπανικό σύλλογο, με χρονική διάρκεια έως το 2023 και με ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γκαγιά, παρά το νεαρό της ηλικίας του, διαθέτει αρκετή εμπειρία με την φανέλα της Βαλένθια, καθώς έχει καταγράψει 146 συμμετοχές οι οποίες έχουν συνοδευτεί με 4 γκολ και 17 ασίστ.

Στοχεύει σε Γκαγιά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ