MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
PREMIER LEAGUE
Olympic Stadium, Cosmote Sport 1HD
West Ham United FC
WEST HAM UNITED FC
0 0
Manchester United F.C.
MANCHESTER UNITED F.C.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταξίδεψε στο Λονδίνο και στην έδρα της Γουέστ Χαμ για να... κλειδώσει και μαθηματικά την 2η θέση στο βαθμολογικό πίνακα, καθώς χρειαζόταν μόλις ένα βαθμό.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν καλύτερη, είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μετά τα πρώτα 15' ανέβασαν την απόδοσή τους και έκλεισαν τα «Σφυριά» στην περιοχή τους, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν αρκετές φορές με σουτ έξω από την περιοχή τον Άντριαν, όμως αυτός ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και δήλωσε «παρών» όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία της Γιουνάιτεντ ήρθε στο 23ο λεπτό με τον Λουκ Σο να βρίσκεται αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και από πλάγια θέση να κάνει το σουτ, που βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ισπανού πορτιέρε. Αντίθετα η Γουέστ Χαμ, δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της στο πρώτο μέρος, παρά το ότι ο Αρναούτοβιτς ταλαιπωρούσε σε αρκετές περιπτώσεις τον Σμόλινγκ.

«Μοιραία», λοιπόν, το 0-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Γιουνάιτεντ είχε την κατοχή χωρίς όμως να μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή της Γουέστ Χαμ. Η πρώτη ευκαιρία του δεύτερου ημιχρόνου ήρθε στο 70ο λεπτό με τον Σάντσες να δίνει στον Πογκμπά που από πλάγια θέση, μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Τα «Σφυριά» απείλησαν για πρώτη φορά στο 80' με τον Αρναούτοβιτς, να κάνει το σουτ στην κίνηση από δύσκολη θέση μέσα από την περιοχή μετά από ωραία μπαλιά του Νομπλ, χωρίς όμως να ανησυχήσει τον Ντε Χέα. Στα εναπομείναντα δέκα λεπτά το παιχνίδι... έσβησε, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παίρνει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας και να «κλειδώνει» και μαθηματικά τη δεύτερη θέση.

http://rutube.ru/video/embed/f4417005ba0070ba22a7c44f012badac
Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0