MENU

Από την αρχή της σεζόν έχει τα κάτω της, κυρίως, και ενίοτε τα πάνω της (όπως οι δύο σερί νίκες πριν το σημερινό παιχνίδι). Η Λίβερπουλ φιλοδοξούσε πως με την αλλαγή του χρόνου θα άλλαζε και η τύχη της, την οποία έχει πάψει προ πολλού να κρατά στα χέρια της. Η ουραγός Λέστερ έμοιαζε ιδανική αντίπαλος για μία όμορφη αρχή στο 2015 και, πράγματι, μέχρι και το 58΄ όλα έμοιαζαν υπέροχα:

Ο διαιτητής είχε καταλογίσει πέναλτι, ανύπαρκτο, μιας και μπέρδεψε το πρόσωπο του Μόργκαν με το χέρι του και ο Τζέραρντ έκανε το 1-0. Στο 40΄, η μπάλα στήθηκε και πάλι στην άσπρη βούλα (δικαίως αυτή τη φορά) και ο αρχηγός των «Κόκκινων» σκόραρε το 100ο πέναλτι της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ (είναι η πρώτη ομάδα που φτάνει σ’ αυτό το νούμερο). 

Όμως, αντί το δεύτερο ημίχρονο να εξελιχθεί σε μια ευχάριστη βόλτα στο χορτάρι του Άνφιλντ, η ημιθανής Λέστερ βρήκε σφυγμό και μείωσε αρχικά με υπέροχο γκολ του Νιούτζεντ σε 2-1 στο 58΄ και μόλις ένα λεπτό αργότερα έφερε το ματς στα ίσα με τέρμα του Σλουπ. 

Έτσι, η ομάδα του Ρότζερς έμεινε στην 8η θέση, ενώ η Λέστερ παρόλο που δεν ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας, δικαιούται να κάνει όνειρα σωτηρίας καθώς μετά από μία περίοδο που έχανε πριν καν αρχίσουν τα παιχνίδια της, πλέον έχει 4 βαθμούς στα δύο τελευταία ματς. 

Και, όσο ζει, ελπίζει να δει τους άλλους να πεθαίνουν. 

Δείτε τα γκολ του αγώνα: 
http://videa.hu/player?v=TDXstjKPuhu0Zv6thttp://videa.hu/player?v=EDVkN1nHfnQZaZazhttp://videa.hu/player?v=6hQbkFL2VQ6rdLjThttp://videa.hu/player?v=0QrfMaBDQ9d1iyH8
Δεν αρκούσαν τα πέναλτι (vids)