MENU

Ποιος είναι αυτός, θα αναρωτιέστε. Και δικαίως... Ποιος Κριστιάνο Ρονάλντο, ποιος Λιονέλ Μέσι και ποιος Νεϊμάρ... Έχουν αυτοί παλάτια; Μπορεί να μένουν σε βιλάρες, αλλά κυριολεκτικά έχουν παλιάτια;

Διότι ο Μπολκιάχ διαθέτει και από αυτά και από πολλά ακόμη!

Πρόκειται για έναν αρκετά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος και παίζει στην ομάδα Κ23 της Λέστερ, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να κάνει ντεμπούτο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ποιος είναι, λοιπόν, αυτός ο Μπολκιάχ; Ανιψιός του Σουλτάνου του Μπρουνέι! Αυτοπροσώπως! Ο οποίος Σουλτάνος έχει περιουσία, η οποία αγγίζει, τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα 15 δισεκατομμύρια λίρες.

Κοινώς, ο νεαρός δεν ξέρει τι έχει (λεφτά, ακίνητα κλπ), αλλά παρά το γεγονός αυτό παραμένει σεμνός και ταπεινός και ονειρεύεται καριέρα στη μπάλα, παρά το γεγονός ότι ο θείος είναι γαλαντόμος και φροντίζει να περνά καλά όλη η οικογένεια.

Όπως έχει γίνει, επίσης, γνωστό, ο πατέρας του Φαΐκ, δηλαδή ο αδερφός του Σουλτάνου, Τζέφρι, κάνει γενικά άστατη ζωή (δικός του είναι λογαριασμός) και ξοδεύει ετήσια δεκάδες εκατομμύρια για να ικανοποιήσει τα πανάκριβα γούστα του.

Πριν από δώδεκα χρόνια, για παράδειγμα, είχε δώσει 12,5 εκατομμύρια λίρες για να απολαύσει μια prive συναυλία από τον Μάικλ Τζάκσον ανήμερα των 50ων γενεθλίων του...

Επίσης, επειδή βαριέται εύκολα ο Τζέφρι Μπολκιάχ έχει στην κατοχή του 2.300 αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων κάμποσες Bentleys, Rolls- Royces και Ferraris.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής άρχισε να παίζει μπάλα στις ακαδημίες της Σαουθάμπτον, μεταπήδησε σε αυτές της Άρσεναλ και της Τσέλσι και από τον Μάρτιο του 2016 ανήκει στη Λέστερ, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο.

Μέχρι σήμερα, βέβαια, δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί με τη μεγάλη ομάδα των «Αλεπούδων» και τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα στην Αγγλία τον θέλουν μεταγραφικό στόχο της Γουλβς.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους είναι σε εξέλιξη, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στις οικονομικές απολαβές του παίκτη, ο οποίος θεωρεί το συγκεκριμένο ζήτημα δευτερεύων, καθώς προτεραιότητά του είναι να παίζει...

Παρά το γεγονός ότι ο Μπολκιάχ γεννήθηκε στο Λος Άντζελες επέλεξε να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα του Μπρουνέι, με την οποία έχει εννέα συμμετοχές και ένα γκολ.

«Παίζω ποδόσφαιρο από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου και μου αρέσει πολύ. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς μια μπάλα στα πόδια, Οι γονείς μου με υποστήριξαν από την αρχή και με ενθάρρυναν να κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου» έχει πει ο 19χρονος μέσος σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του.

http://www.youtube.com/embed/J2s2eEVHJA4?modestbranding=0&showinfo=0&playsinline=1
Φαΐκ Μπολκιάχ: Είναι ο πιο πλούσιος ποδοσφαιριστής στον κόσμο - 19 χρόνων, (δεν) παίζει στη Λέστερ!