MENU

Ο Κοσταρικανός πρώην άσος του Ολυμπιακού δήλωσε: «Ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία βρίσκομαι, εμένα με ενδιαφέρει να παίζω ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ το Θεό γι’ αυτό το δώρο και το γεγονός ότι είμαι υγιής. Ξέρω ότι έχω ακόμη 10-15 χρόνια καριέρας μπροστά μου, αλλά δεν έχω έμμονη ιδέα να παίξω στην Άρσεναλ. Αν έχω την ευκαιρία να αγωνιστεί εκεί, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Ειδάλλως θα πάω σε κάποια ομάδα υψηλού επιπέδου που παίζει στο Champions ή στο Europa League».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο Αρσέν Βενγκέρ με θέλει στην προετοιμασία, αλλά μετά δεν ξέρω αν θα μείνω, αν θα πάω δανεικός ή θα με πουλήσουν. Ξέρω πως η Άρσεναλ έχει πολλούς καλούς παίκτες, είδαμε τον Γουόλκοτ να παίζει ελάχιστα φέτος. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Εγώ πάντως θα παλέψω για το όνειρό μου».

Τέλος για τη θητεία του στη Βιγιαρεάλ είπε: «Είμαι ικανοποιημένος με την παρουσία μου εκεί. Έπαιξα σε όλα τα παιχνίδια από τη στιγμή που πήγα στην ομάδα και είχα καλή παρουσία. Θα ήθελα να είχα περισσότερα γκολ και ασίστ, αλλά θα έρθουν κι αυτά».

Κάμπελ: «Με ενδιαφέρει να παίζω»