MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
PREMIER LEAGUE
Olympic Stadium, Cosmote Sport 1
West Ham United FC
WEST HAM UNITED FC
1 4
Liverpool F.C.
LIVERPOOL F.C.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Καλύτερο οικοδεσπότη δεν θα μπορούσε να βρει η Λίβερπουλ. Μία Γουέστ Χαμ σε πλήρη αποσύνθεση, με θέμα Μπίλιτς στον πάγκο της, με τη χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή από την σεζόν που υποβιβάστηκε (2010-11).

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είχε τρελά κέφια στο Λονδίνο και η Λίβερπουλ που ήταν και πάλι ιδιαίτερα παραγωγική, αλλά με πολλά κενά πίσω, έφτασε στο 1-4, ντουμπλάροντας για πρώτη φορά νίκες μετά τον Αύγουστο!

Κι όμως, η πρώτη κουβέντα ήταν από τα «σφυριά» και μάλιστα πολύ ηχηρή. Ο Αντρέ Αγιού σημάδεψε εξ’ επαφής το δοκάρι (10’) και η Γουέστ Χαμ έχασε την ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Σταδιακά, οι «κόκκινοι» πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης και άνοιξαν το σκορ με μία άψογη κόντρα που ολοκληρώθηκε με όμορφο τελείωμα από τον Σαλάχ (21’).

Ο Αιγύπτιος ήταν πίσω και από το δεύτερο γκολ, όταν από δικό του κόρνερ και σύγχυση στα καρέ των γηπεδούχων, ο Ματίπ έκανε το 0-2 σε κενή εστία (24’), καθαρίζοντας ουσιαστικά το ματς.

Οι Λονδρέζοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και μείωσαν με διαγώνιο σουτ του Λανσίνι (55’), όμως στην αμέσως επόμενη φάση, ο Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν εκμεταλλεύτηκε νέα τραγική αντίδραση της άμυνας της Γουέστ Χαμ για το 1-3.

Οι γηπεδούχοι σπατάλησαν δύο - τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να μειώσουν, όμως ο Σαλάχ έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στο 75ο λεπτό, σκοράροντας για δεύτερη φορά και διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

//www.ok.ru/videoembed/397516802576
Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ 1-4 (vid)