MENU

Δεύτερη σερί νίκη για την Λίβερπουλ και μετά το 1-0 στην έδρα της Μπέρνλι, οι «ρεντς» επικράτησαν εύκολα στο «Άνφιλντ» με 4-1 της Σουόνσι. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς πίεσε από την αρχή τους Ουαλούς, οι οποίοι δεν είχαν πάρει αρκετές προτοβουλίες επιθετικά μη μπορόντας να διασπάσουν την ενισχυμένη μεσαία γραμμή της Λίβερπουλ με το 3-5-2.

Το γκολ ήρθε για την Λίβερπουλ στο 33΄, όταν από το γύρισμα του Χέντερσον από τα δεξιά η μπάλα πήγε στον Μορένο που βρισκόταν μέσα στην μικρή περιοχή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά στην επανάληψη τα γκολ έπεσαν βροχή!

Μόλις 6λεπτά χρειάστηκαν οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο για το 2-0, το οποίο ήρθε μετά από γκέλα του Φαμπιάνσκι. Ο γκολκίπερ της Σουόνσι πήγε να απομακρύνει από την περιοχή του, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Λαλάνα και κατέληξε για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Πολωνού. Η απάντηση τους Σουόνσι ήρθε άμεσα και με την... σέντρα μείωσε σε 2-1 με τον Σίγκουρντσον μετά το λάθος του Σακό.

Μάλιστα η Λίβερπουλ παραλίγο να ισοφαριστεί με την επόμενη φάση, όμως ο Μινιολέ είπε «όχι» στο σουτ του Μπόνι! Το ματς είχε πάρει ήδη τρελό ρυθμό και οι φάσεις διαδεχόντουσαν η μία την άλλη. Δοκάρι για τον Στέρλινγκ στο 53΄ και 3-1, ξανά με τον Λαλανά στο 61΄ ύστερα από εξαιρετική συνεργασία με τον Κουτίνιο.

Το 4-1 στο 69΄ από το αυτογκόλ του Σέλβεϊ, ύστερα από κόρνερ του Λαλάνα, «κλείδωσε» τη νίκη για την Λίβερπουλ η οποία έφτασε και ανέβηκε στην 8η θέση.

https://vine.co/v/OwbV2hYugtW/embed/simplehttps://vine.co/v/OwhB5U0pbrL/embed/simplehttps://vine.co/v/OwhW1mBAPzY/embed/simplehttps://vine.co/v/OwhZwTUnIeJ/embed/simple
«Τεσσάρα» με σούπερ Λαλάνα η Λίβερπουλ! (vids)