MENU

Την ώρα που η Κρίσταλ Πάλας, προσπαθεί να κρατήσει στις τάξεις τον Μαμαντού Σακό για ακόμα μια χρονιά, υπό τη μορφή δανεισμού, η Λίβερπουλ της κόβει τα φτερά και ζητά δεκάδες εκατομμύρια.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην παραμονή της Κρίσταλ Πάλας στην Premier League την ώρα που ο υποβιβασμός της... χτυπούσε την πόρτα.

Μπορεί ο προπονητής, Σαμ Αλαρντάις, να είναι παρελθόν πλέον από την ομάδα του Νότιου Λονδίνου έχοντας αντικατασταθεί από τον Φραν ντε Μπουρ όμως οι προθέσεις σχετικά με το μέλλον του Σακό, παραμένουν οι ίδιες.

Άπαντες επιθυμούν να παραμείνει ως δανεικός και την επόμενη χρονιά. Η Λίβερπουλ, όμως, στην οποία ανήκει ο 27χρονος δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει τόσο εύκολα.

Αντίθετα αξιώνει ένα ποσό της τάξης των 30 εκατομμυρίων λιρών, για να τον παραχωρήσει. Ποσό που θα της αποφέρει κέρδος 12 εκατομμυρίων (!) από την μεταγραφή του παίκτη, τον οποίο απέκτησε πριν τέσσερα χρόνια από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρότι ο Γιούργκεν Κλοπ δεν τον υπολογίζει στα πλάνα της νέας σεζόν, οι «reds» επιμένουν να πουλήσουν το... τομάρι του κεντρικού αμυντικού πολύ ακριβά.

Με την Πάλας φυσικά να μην εμφανίζεται ιδιαίτερα πρόθυμη για να δαπανήσει τόσα πολλά χρήματα...

Η Λίβερπουλ απαιτεί 30 εκατ. για Σακό!