MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
PREMIER LEAGUE
Chelsea F.C.
CHELSEA F.C.
4 3
Watford FC
WATFORD FC
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Στις φιέστες, ως γνωστόν, όλα επιτρέπονται. Το κλίμα είναι χαλαρό, η διάθεση διασκεδαστικά και τα γκολ πέφτουν βροχή. Η Τσέλσι κατάφερε και συνδύασε το τελευταίο της φετινό παιχνίδι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με μία γιορτή του ποδοσφαίρου στο εντυπωσιακό 4-3 επί της Γουότφορντ, σε ένα βράδυ που οι «μπλε» πανηγύρισαν την κατάκτηση του 6ου πρωταθλήματος τους.

Η χαλαρή διάθεση του Αντόνιο Κόντε φάνηκε από την ενδεκάδα που είχε ουκ ολίγους αναπληρωματικούς. Στην τελευταία του εμφάνιση στο ποδοσφαιρικό του σπίτι, ο Τζον Τέρι άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή (22’), όμως δεν το χάρηκε πολύ, αφού δύο λεπτά αργότερα με χοντρή γκάφα σέρβιρε το 1-1 στον Καπού, ο οποίος δεν άφησε το δώρο ανεκμετάλλευτο.

Η βραδιά είχε κι άλλες πρωτιές, αφού το πρώτο φετινό γκολ του Τέρι, διαδέχθηκε το πρώτο φετινό γκολ του Αθπιλικουέτα (36’), ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 2-1, ενώ ο Μπατσουαγί στο ξεκίνημα της επανάληψης ανέβασε ακόμα περισσότερο το δείκτη του σκορ.

Εκεί που όλοι περίμεναν μία χαλαρή επικράτηση της Τσέλσι, η Γουότφορντ ξαφνικά αναστήθηκε. Ο Γιάνμαατ (51’) και ο Οκάκα (74’) ισοφάρισαν σε 3-3 για της «σφήκες» που σκόραραν και στις τρεις τελικές τους προσπάθειες εντός εστίας, όμως η ισοφάριση θύμωσε τους Λονδρέζους.

Ο Φάμπρεγκας που ήρθε από τον πάγκο σκόραρε το νικητήριο γκολ λίγο πριν το τέλος (88’, 4-3) ολοκληρώνοντας μία χρονιά στην οποία όλα πήγαν δεξιά στην Τσέλσι και τον Αντόνιο Κόντε.

http://rutube.ru/video/embed/b7c5d42a02b004b07eef4c9f0d350ad0
Τσέλσι - Γουότφορντ 4-3 (vid)