MENU

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι απέρριψε την πρόταση ανάληψης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αλγερίας μα έχει κι άλλη εκ μέρους της Γουότφορντ.

Ο πρώην τεχνικός της Λέστερ δεν αποκλείεται να επιστρέψει εκ νέου στην Premier League. Ο Ιταλός που απολύθηκε από τις «Αλεπούδες» τον περασμένο Φλεβάρη, παρότι πέρυσι τους οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχει πρόταση από την Γουότφορντ σύμφωνα με το βρετανικό τύπο.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τζίνο Πότσο φέρεται να είναι δυσαρεστημένος από την απόδοση της Γουότφορντ αυτή τη σεζόν, παρά την νίκη με 1-0 επί της Σουόνσι το περασμένο Σάββατο που της εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία.

Αν, λοιπόν, ο ισχυρός άντρας του αγγλικού συλλόγου αποφασίσει να απομακρύνει από τον πάγκο τον Βάλτερ Ματσάρι, τότε θα στραφεί στη λύση Ρανιέρι.

Ο ίδιος ο έμπειρος κόουτς δηλώνει: «Είναι αλήθεια ότι δέχθηκα πρόταση από την Αλγερία. Ίσως οι Σλιμανί και Μαχρέζ να έχουν μιλήσει με καλά λόγια για μένα.

Έχω δεχθεί προτάσεις από διάφορους ευρωπαϊκούς συλλόγους, συμπεριλαμβανομένων και εθνικών ομάδων. Ωστόσο θα μου άρεσε να εργαστώ ξανά στην Αγγλία».

Ρανιέρι: «Θέλω να επιστρέψω στην Premier League»