MENU

Ο Γερμανός επιτελικός μέσος βρίσκεται εσχάτως σε τρομερή κατάσταση και η διοίκηση των «Κανονιέρηδων» θέλει να τον ανταμείψει, επεκτείνοντας το τρέχον συμβόλαιο του (το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2018) έως το 2021, όταν θα είναι πλέον 33 ετών, με αυξημένες αποδοχές, οι οποίες θα φτάσουν τα 180.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Παρόλα αυτά, ακόμα και αυτή η (εξαιρετική) οικονομικά πρόταση της Άρσεναλ δεν μπορεί να ανταγωνιστεί αυτή που ετοιμάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι πρόθυμος να προσφέρει... 290.000 ευρώ εβδομαδιαίως (πάνω από 15 εκατομμύρια ετησίως) προκειμένου να συνεργαστεί ξανά με τον 28χρονο διεθνή, μετά την τριετία 2010-13 στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun», αν ο σύλλογος από το Λονδίνο δεν καταφέρει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Μεσούτ Οζίλ μέχρι το καλοκαίρι του 2017, πιθανότατα θα αναγκαστεί να τον πουλήσει στους... πλούσιους ενδιαφερόμενους από την κεντρική Αγγλία, προκειμένου να μην τον χάσει ως ελεύθερο έναν χρόνο αργότερα.

Περιμένει «στη γωνία» για Οζίλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ