MENU

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ο οποίος κατάγεται από την Αθήνα και τα τελευταία χρόνια ανήκει στην Άρσεναλ θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα του αγγλικού συλλόγου. Μάλιστα σε τελευταίο δημοσίευμα σε μια από τις μεγαλύτερες αγγλικές εφημερίδες συγκαταλέγεται στους καλύτερους ποδοσφαιριστές που θα μεγαλουργήσουν με τα χρώματα της Άρσεναλ.

Πιο συγκεκριμένα ο Μούργος, τον οποίο επέλεξαν οι άνθρωποι της Άρσεναλ ώστε να τον εντάξουν στο δυναμικό τους πριν από ένα χρόνο, είναι απόλυτα προσηλωμένος στο στόχο του και τα θετικά αποτελέσματα διαδέχονται το ένα το άλλο.

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπώ έχοντας ταυτόχρονα και πολύ καλές κριτικές. Μένω μόνος μου στην Αγγλία όπου με επισκέπτονται συχνά οι δικοί μου. Μοναδικός σκοπός μου είναι να γίνομαι καθημερινά καλύτερος ώστε να αποδεικνύω σε αυτούς που με εμπιστεύονται ότι πρέπει να είναι χαρούμενοι για την επιλογή τους. Ακόμα είμαστε στην αρχή. Με μεγάλη προσπάθεια όλα θα γίνουν» είχε να πει σχετικά ο 17χρονος παίκτης.

Ο Έλληνας της Άρσεναλ που τρελαίνει κόσμο