MENU

Δεν είναι ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου. Το καλοκαίρι έσπασε την συμφωνία που είχε με την Λάτσιο, δύο μέρες μετά την υπογραφή των συμβολαίων διότι στράβωσε με αυτά που βρήκε στην αιώνια πόλη. Μετά από ραστώνη 18 μηνών, ο Μαρσέλο Μπιέλσα επιστρέφει σε ευρωπαϊκό πάγκο και η τυχερή της υπόθεσης είναι η Λιλ!

Μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν εβδομάδες, ο… loco έδωσε τον λόγο του στον νέο ιδιοκτήτη των «λιλουά» και θα είναι επισήμως ο επόμενος τεχνικός της Λιλ από την αρχή της επόμενης σεζόν.

Για την ακρίβεια ο γαλλικός σύλλογος ανακοίνωσε την πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία του Φρανκ Πασί, ο οποίος θα έχει ως αποστολή να σώσει την 17η Λιλ από τον υποβιβασμό. Την άνοιξη θα καταφθάσει αρχικά ως τεχνικός σύμβουλος ο Αργεντινός κόουτς, ο οποίος θα ετοιμάσει το έδαφος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία από το επόμενο καλοκαίρι.

Την αποκλειστική είδηση μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός RMC και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα υπάρχει και επίσημη επιβεβαίωση από την Λιλ που κάνει ένα τεράστιο βήμα προόδου με την πρόσληψη ενός εκ των κορυφαίων προπονητών του πλανήτη.

Οριστική συμφωνία του Μπιέλσα με την Λιλ!