MENU

Ο Ματιέ Βαλμπουενά βρέθηκε ενώπιον του δικαστή των Βερσαλιών στις 10 το πρωί της Παρασκευής, καταθέτοντας για σχεδόν 2,5 ώρες σχετικά με την υπόθεση του εκβιασμού του, όπου εμπλέκεται και ο Καρίμ Μπενζεμά.

Η πολύκροτη υπόθεση με τον εκβιασμό του άσου της Λιόν προχωράει με γοργούς ρυθμούς, αφού μετά τον Μπενζεμά που εμφανίζεται ως εμπλεκόμενος και μάλιστα φέρεται να έχει ήδη παραδεχτεί τη συμμετοχή του στην κατάθεσή του, ήταν σειρά του Βαλμπουενά να μιλήσει.

Ο βραχύσωμος άσος κατέθετε για περίπου 2,5 ώρες στον δικαστή των Βερσαλιών, με τον δικηγόρο του να μην αποκαλύπτει φυσικά τα όσα είπε ο πελάτης του, αλλά να αρκείται μιλώντας στα Μέσα στο ότι: «Ηταν πολύ χαλαρός και ήρεμος, απάντησε με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις».

Πρόσθεσε δε πως: «Ο Βαλμπουενά δεν είχε σε καμία περίπτωση τη βούληση να βλάψει ή να υπονομεύσει την εθνική ομάδα της χώρας ή το γαλλικό ποδόσφαιρο. Απλώς άσκησε το δικαίωμά του ως πολίτης, υποβάλλοντας την καταγγελία».

Οπως πάντως αναφέρει ο γαλλικός Τύπος, ο ανακριτής ρώτησε μεταξύ άλλων για το τι είπαν Βαλμπουενά και Μπενζεμά σε μία συνομιλία που εμφανίζονται να είχαν στις 5 Οκτωβρίου, θέλοντας να μάθει αν ο άσος της Ρεάλ λειτούργησε σαν... φίλος ή συμμετείχε στον εκβιασμό.

Για 2,5 ώρες κατέθετε ο Βαλμπουενά για το sex tape