MENU

Η πολυήμερη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής ανέδειξε τελικά ότι ο «μαχαιροβγάλτης» της ΑΕΚ (σ.σ. έχει κατηγορηθεί ξανά για συμμετοχή σε επεισόδια) που ταυτοποιήθηκε προ πέντε ημερών από τις κάμερες του γηπέδου είχε κα αυτός τραυματισθεί από μαχαίρι και είχε παραμείνει στον Βόλο, ενώ μάλιστα ήδη είχε αρχίσει η αναζήτηση του στην Αττική.

Επιπλέον η ίδια υπηρεσία της ΕΛΑΣ φέρεται να έχει ταυτοποιήσει άλλους εξι «χούλιγκανς» της ΑΕΚ για συμμετοχή στα έκτροπα του Πανθεσσαλικού. Συνολικά εκτιμάται ότι έχουν αναγνωρισθεί την τελευταία εβδομάδα 15 από τους «χούλιγκανς» της ΑΕΚ που έδωσαν «παρών» στα επεισόδια της πεζογέφυρας κι αλλού στον τελικό του Κυπέλλου.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ανάμεσα στους 15 πρωταγωνιστές των επεισοδίων βρίσκονται και φανατικοί οπαδοί της ΑΕΚ που μένουν εκτός Αττικής και ορισμένοι μάλιστα από την βόρεια Ελλάδα.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η έρευνα από την αντίστοιχη υπηρεσία στην βόρεια Ελλάδα, με τον προσδιορισμό τουλάχιστον 7-8 ατόμων, όμως εκεί οι έρευνες είναι ακόμη στην αρχή.

Στο νοσοκομείο εντοπίστηκε ο «μαχαιροβγάλτης»!