MENU

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί για τον Δικέφαλο του Βορρά συνεχίζονται σήμερα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει το ρεπορτάζ για τα πριμ που έδωσε και θα δώσει ο Ιβάν Σαββίδης.

Αρχικά θα πρέπει να σημειωθεί πως σχεδόν όλοι οι παίκτες είχαν από πριν ξεχωριστούς όρους για πριμ κατάκτησης στόχων, όπως είναι και αυτός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ωστόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήθελε πάρα πολύ να φέρει ένα τίτλο στο σύλλογο και γι’ αυτό το λόγο προχώρησε σε… έξτρα πριμ!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ έδωσε ήδη πριμ για την ανατροπή κόντρα στον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά, κάτι που είχε υποσχεθεί στους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα οι παίκτες των «ασπρόμαυρων» μοιράστηκαν ανάλογα με τους χρόνους συμμετοχής τους στους δύο ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό το απίστευτο πριμ των 250 χιλιάδων ευρώ!

Αυτό όμως δεν θα είναι το τελευταίο… πριμ για τους παίκτες, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να μοιράσει ακόμα ένα για την κατάκτηση του Κυπέλλου, με το συγκεκριμένο θέμα να αναμένεται να διευθετηθεί τις επόμενες ημέρες.

Απίστευτο πριμ από Σαββίδη για το Κύπελλο