MENU

Ο Σέρχιο Αραούχο ήταν εκ των πρωταγωνιστών του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, πετυχαίνοντας και το πρώτο γκολ της ομάδας του. Ένα γκολ που με ανάρτησή του στο Facebook το αφιέρωσε στον μπαμπά του. Ο Αργεντινός ανέβασε μια φωτογραφία από τον πανηγυρισμό του και έγραψε: «Σε αγαπώ μπαμπά».

Ο πατέρας του μάλιστα απάντησε από κάτω: «Τι όμορφο είναι να σε βλέπω να χαίρεσαι έτσι. Έρχονται πολύ περισσότερα. Σε αγαπάω με τρέλα». Ο μπαμπάς του Αραούχο είδε από κοντά την εμφάνιση του παίκτη, καθώς βρέθηκε στο Καραϊσκάκη και παρακολούθησε το παιχνίδι από την σουίτα της ΑΕΚ, μαζί με τη διοίκηση της ομάδας.

Πάντως, είναι εμφανές ότι ο «Τσίνο» έχει βρει ξανά την χαρά που μπορεί να του προσφέρει το ποδόσφαιρο και είναι ευτυχισμένος με αυτό που ζει στην ΑΕΚ. Κάτι που ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια που θα γίνει για την παραμονή του και μετά το καλοκαίρι.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsergioezequiel.araujo%2Fposts%2F10212931674066356&width=500
Στη σουίτα της ΑΕΚ ο μπαμπάς Αραούχο - του αφιέρωσε το γκολ (pic)