MENU

Το Παγκρήτιο Στάδιο είναι το μεγάλο φαβορί για να φιλοξενήσει έναν ενδεχόμενο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψαν μέσω της σημερινής ραδιοφωνικής εκπομπής τους στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Παπαθεοδώρου και ο Άρης Ασβεστάς.

Ο Ζήσης Βρύζας, Μέλος της Προσωρινής Διοίκησης της ΕΠΟ, Υπεύθυνος Εθνικών Ομάδων και Υπεύθυνος Κυπέλλου Ελλάδας, στο περιθώριο της σημερινής (αναβληθείσας) κλήρωσης για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση πρόκρισης της ΑΕΚ στον τελικό υπάρχει σοβαρή πιθανότητα αυτός να μην διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, καθώς είναι η έδρα των κατόχων του τροπαίου στους αγώνες πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της σημερινής εκπομπής «Αποκάλυψη Τώρα» των Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά, το Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο της Κρήτης θα είναι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει κατά πάσα πιθανότητα έναν ενδεχόμενο τελικό (για πρώτη φορά μετά το 2005-06 και το Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0) ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με περίπου 10.000 εισιτήρια έκαστος για τους υποστηρικτές της κάθε ομάδας.

Σε όλα τα υπόλοιπα πιθανά ζευγάρια, το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας είναι το απόλυτο φαβορί για να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ειδικά στην περίπτωση που σε αυτόν θα συμμετέχουν δύο από τις τρεις μεγάλες ομάδες της Αθήνας (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ) που βρίσκονται στα ημιτελικά της φετινής διοργάνωσης.

Εφόσον προκριθεί σε αυτόν ο ΠΑΟΚ, υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει κλήρωση για το γήπεδο στον οποίο θα διεξαχθεί το ματς που θα κρίνει τον τίτλο, αν και την προκειμένη στιγμή η Θεσσαλονίκη δεν συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες. Υπενθυμίζουμε ότι η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου θα γίνει τελικά την Τρίτη, στις 11.30.

Προς Παγκρήτιο ο τελικός του Κυπέλλου αν προκριθούν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ