MENU

Την επαναφορά του Μάρκο Μάριν στην αποστολή του Ολυμπιακού αποφάσισε ο Πάουλο Μπέντο ενόψει της αυριανής αναμέτρησης για το κύπελλο με τα Χανιά.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός επανέρχεται στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» μετά από αρκετό καιρό, αλλά αντίθετα δεν συνέβη το ίδιο και με τον Τσόρι Ντομίνγκες.

Ο Αργεντινός άσος ζήτησε αυτή τη φορά ο ίδιος να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς κυπέλλου καθώς δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του το βράδυ της Δευτέρας.

Από την αποστολή των «ερυθρολεύκων» απουσιάζουν διάφοροι βασικοί που έμειναν εκτός για να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης όπως οι Ντα Κόστα, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι και Μιλιβόγεβιτς.

Λόγω μικροτραυματισμών λείπουν οι Ελαμπντελαουί και Ρέτσος με τον πρώτο να έχει υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική και τον δεύτερο μια κάκωση στο δεξί γόνατο, ενώ εκτός έμεινε φυσικά και ο Στέφανος Καπίνο που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Επιπλέον στην αποστολή του Ολυμπιακού επανέρχεται και ο Αλεξί Ρομαό, ενώ αξίζει να σημειωθεί και η παρουσία του νεαρού Βρουσάι.

Αναλυτικά η 18αδα του Ολυμπιακού για το ματς κυπέλλου με τα Χανιά: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Πάρντο, Ρομαό, Τσιμίκας, Βούρος, Βρουσάι.

Ολυμπιακός: Επιστροφή Μάριν, εκτός ξανά ο Τσόρι για Χανιά