MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON
Στάδιο Νέας Σμύρνης, ΟΤΕSPORT 1 HD
Πανιώνιος
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
0 0
Λεβαδειακός
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Για την ακρίβεια, η «λευκή» ισοπαλία βολεύει την ομάδα της Λιβαδειάς που κατάφερε να πάρει έναν βαθμό στη Νέα Σμύρνη και... στέλνει τους «κυανέρυθρους» να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας Πανσερραϊκό και Κισσαμικό στα άλλα δύο παιχνίδια του 8ου ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχαν τον έλεγχο. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τέσσερις - πέντε καλές φάσεις συνολικά για τις δύο ομάδες, αλλά χωρίς την κλασική ευκαιρία. Τόσο ο Πανιώνιος όσο και ο Λεβαδειακός έδειχναν πολύ βιαστικοί στην προσπάθειά τους να εκδηλώσουν επιθέσεις.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και στο 15' έγινε το γέμισμα στην περιοχή του Λεβαδειακού για τον Καθάριο, ο οποίος όμως έκανε λάθος εκτίμηση, είχε χώρο μπροστά του, αλλά έκανε βιαστικά το σουτ και ο Ναμάσκο απομάκρυνε. Ακολούθησε δύο λεπτά αργότερα η προσπάθεια του Τασουλή, ο οποίος γύρισε μέσα στην περιοχή στον Ενγκόνγκ, ο οποίος όμως άνοιξε πολύ και πρόλαβαν να διώξουν οι αντίπαλοι αμυντικοί.

Η μεγάλη ευκαιρία των Βοιωτών στο πρώτο ημίχρονο ήταν στο 25' όταν ο Γιαννιώτης έκανε άστοχη έξοδος και ο Μεντί έγινε κάτοχος της μπάλας. Το σουτ του χτύπησε σε αμυντικούς και στη συνέχεια ο Γιακουμάκης προσπάθησε στην επαναφορά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ανεπιτυχώς.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Πανιωνίου είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 35' ισοφάρισαν τις καλές στιγμές όταν ο Βαλεντίνος Βλάχος κατέβασε τη μπάλα από δεξιά, έκανε το γύρισμα στον αμαρκάριστο Καθάριο, αλλά το σουτ του πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ναμάσκο.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για υπόδειξη πέναλτι σε σπρώξιμο του Ενγκόνγκ από τον Μεντί.

Χωρίς κλασικές ευκαιρίες κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο με τον Γιαννιώτη να είναι θεατής στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Ο Πανιώνιος ήταν σαφώς πιο επιθετικός, αλλά του έλειπε η ουσία στην τελική προσπάθεια, ενώ οι παίκτες του Λεβαδειακού είχαν σαφές πρόβλημα να κρατήσουν τη μπάλα και προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί μόνο με μακρινά σουτ.

Χωρίς κλασικές ευκαιρίες κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο με τον Γιαννιώτη να είναι θεατής σε όλη τη διάρκειά του. Ο Πανιώνιος ήταν σαφώς πιο επιθετικός, αλλά του έλειπε η ουσία στην τελική προσπάθεια, ενώ οι παίκτες του Λεβαδειακού είχαν σαφές πρόβλημα να κρατήσουν τη μπάλα και προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί μόνο με μακρινά σουτ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Νεοσμυρνιώτες είχαν τις δύο μοναδικές καλές στιγμές για γκολ αρχικά στο 80' με το σουτ του Σιώπη από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ένα λεπτό αργότερα με τον Μασούρα να παίρνει τη μπάλα από τον Βλάχο, αλλά και πάλι να μην μπορεί να νικήσει τον Ναμάσκο.

Στο 86' ο Σίλβα έγινε ο πρώτος παίκτης των Βοιωτών που πάτησε περιοχή στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το σουτ του δεν... τάραξε την ηρεμία του Γιαννιώτη.

Ακολούθησαν, στις καθυστερήσεις, χαμένες ευκαιρίες του Ανσαριφάρντ, ο οποίος κόπηκε από το τάκλιν του Μουλόπουλου και λίγο πριν από το σφύριγμα της λήξης του Σίλβα, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιαννιώτη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος (Mιλογεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Τασουλής (60' Αντωνιάδης), Σιώπης, Κρητικός, Μασούρας, Καθάριος (73' Ανσαριφάρντ), Μασούντ (60' Μπεν), Ενκόνγκ.

Λεβαδειακός (Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μεντί, Σίλβα, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Μαχαίρας, Μέντες, Καραμπουέ (65' Παππάς), Καραχάλιος (16' Γιακουμάκης), Βασιλείου, Καλτσάς (65' Τόπι).

Το ταμείο του αγώνα

Με νίκη ήθελαν να αρχίσουν τη φάση των ομίλων οι δύο ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Δεν τα κατάφεραν. Ο Λεβαδειακός ήταν πιο δραστήριος στα πρώτα 10-15 λεπτά και από εκεί και πέρα η πρωτοβουλία των κινήσεων ανήκε στον Πανιώνιο. Οι φιλοξενούμενοι δεν πατούσαν περιοχή, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, όχι κλασικές ωστόσο, για να στείλουην τη μπάλα στα δίχτυα. «Φωνάζουν» και για πέναλτι που δεν τους δόθηκε και το οποίο ίσως είχε αλλάξει την ροή της αναμέτρησης.

Η προετοιμασία των προπονητών

Με 4-4-2 παρέταξαν τις ομάδες τους στο ξεκίνημα του αγώνα οι δύο προπονητές. Γιαννιώτης κάτω από την εστία, Βλάχος, Οικονόμου, Πατσατζόγλου, Τασουλής στην άμυνα, Καθάριος, Σιώπης, Κρητικός και Μασούρας και στην επίθεση οι Μασούντ και Ενγκόνγκ για τους γηπεδούχους του Βλάνταν Μιλογεβιτς.

Ναμάσκο στο τέρμα, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Μεντί, και Μαχαίρας η τετράδα στην άμυνα. Σίλβα, Καλτσάς, Καραχάλιος, Καραμπουέ στο κέντρο και μπροστά Ζεζίνιο και Βασιλείου ήταν οι έντεκα που επέλεξε στο αρχικό σχήμα ο Ράτκο Ντόστανιτς. Με την αναγκαστική αλλαγή νωρίς (16΄) του Καραχάλιου, ο Γιακουμάκης βοήθησε σημαντικά την ομάδα του παίζοντας ως δεύτερος σέντερ φορ.

Ο έλεγχος των διαιτητών

Σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν είχε πολλές φάσεις, θα περίμενε κάποιος να είναι εύκολο το έργο των διαιτητών. Ωστόσο ο Πουλημάς από τον σύνδεσμο της Κέρκυρας έκανε λάθος στη φάση του 42ου λεπτού, όταν ο Μεντί ανατρέπει καθαρά τον Ενγκόνγκ και ο ρέφερι αφήνει την φάση να περάσει. Στο 59' ορθώς ακυρώθηκε το γκολ του Πατσατζόγλου, καθώς ο παίκτης του Πανιωνίου ήταν σε θέση οφσάιντ.

Πανιώνιος - Λεβαδειακός 0-0