MENU

Αναλυτικά, η κριτική των παικτών της ΑΕΚ:

Μπαρόχα: Ξεκίνησε με μια καλή απόκρουση σε σουτ του Μπρίτο στο 9' όμως στη συνέχεια ήταν πολύ ασταθής. Έκανε μια πολύ άστοχη έξοδο, αλλά και λάθος παίξιμο σε δύο περιπτώσεις με τη μπάλα στα πόδια.

Γκάλο: Σε γενικές γραμμές ήταν καλός στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ στο επιθετικό, η πολύ αρνητική εμφάνιση του Βάργκας φάνηκε ότι δεν του έδινε σιγουριά για να ανέβει και να βοηθήσει επιθετικά.

Λαμπρόπουλος: Είναι ένας παίκτης που έχει δείξει ότι πέρα από τη μαχητικότητα και το πάθος του είναι επιρρεπής στο λάθος. Το πέναλτι που κάνει είναι αστείο και θα μπορούσε να στοιχήσει την πρόκριση στην ΑΕΚ, ενώ έχει ακόμη 1-2 λάθος τοποθετήσεις. Σπατάλησε και μια ευκαιρία με κεφαλιά.

Κολοβέτσιος: Έκανε ένα καλό ματς, είχε σωστές τοποθετήσεις, κέρδισε αρκετές μονομαχίες ενώ και στις προωθήσεις του σε στημένες φάσεις προσπάθησε να απειλήσει.

Ντίντακ: Είχε ισορροπία στο παιχνίδι του, όντας καλός και αμυντικά και στο επιθετικό κομμάτι. Θα μπορούσε να είχε τελειώσει την πρόκριση στα πρώτα δευτερόλεπτα με τη μπαλιά του στον Αραβίδη, το έκανε τελικά στο 88΄ με την ασίστ στον Τζιμπούρ.

Σιμόες: Ακόμη ένα πολύ καλό παιχνίδι από τον Πορτογάλο μέσο. Έκανε πολλά χιλιόμετρα στο γήπεδο, έκοβε, έκλεβε μπάλες και βοηθούσε πολύ στην προώθηση του παιχνιδιού της ΑΕΚ.

Γιόχανσον: Ο Σουηδός σε ένα κρίσιμο ματς έμεινε μακριά από καλό του εαυτό. Έδειξε να μην έχει δυνάμεις για να κάνει τα γνωστά του τρεξίματα και έκανε πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις, όμως αποδείχθηκε καθοριστικός στη φάση του γκολ που ξεκινά από δική του πάσα.

Μάνταλος: Προσπάθησε να πάρει κάποιες προσωπικές πρωτοβουλίες όμως οι περισσότερες δεν του βγήκαν. Είχε πάντως πολύ καλά καλά στημένα και πειθαρχία στο παιχνίδι του.

Βάργκας: Δεν κατάφερε σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα να δείξει ότι συμμετέχει. Ήταν εντελώς εκτός παιχνιδιού, δεν πήρε πρωτοβουλίες και οι προσπάθειές του να παίζει τη μπάλα με τη μία οδήγησαν τις περισσότερες φορές σε λάθος πάσα. Σωστά αντικαταστάθηκε.

Μπαρμπόσα: Από την τριπλέτα της ΑΕΚ ήταν ο πιο θετικός. Χωρίς να κάνει κάτι εντυπωσιακό η ποιότητά του φάνηκε στο γήπεδο, έχοντας θετικές προσωπικές ενέργειες. Προσππάθησε να απειλήσει και ο ίδιος το αντίπαλος τέρμα και ήταν πολύ πειθαρχημένος στο αμυντικό κομμάτι.

Αραβίδης: Έχασε δυο σπουδαίες ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά του αγώνα όταν στη μία φάση έχασε το κοντρόλ και στην άλλη το γυριστό σουτ που έκανε δεν βρήκε στόχο. Είχε πάθος όμως, ήταν μέσα στις φάσεις και βοήθησε πολύ και στο πρέσινγκ ψηλά.

Τζιμπούρ: Αποδείχθηκε ο άνθρωπος του αγώνα. Ήρθε από τον πάγκο και βοήθησε την ΑΕΚ πολύ στο να κρατήσει τη μπάλα κοντά στο αντίπαλο τέρμα κάνοντας την άμυνα του Ατρομήτου να νιώσει περισσότερο την ομάδα του. Τελικά ήταν και αυτός που πέτυχε το γκολ που έστειλε την ΑΕΚ στον τελικό.

* Πέκχαρτ και Μπακάκης αγωνίστηκαν ελάχιστα και δεν μπορούν να κριθούν.

Ατρόμητος-ΑΕΚ: Η κριτική της «Ένωσης»