MENU

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Παναγιώτης Ατματσίδης. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός του Αρη, δεν προπονείται με την ομάδα, βρίσκεται στην Αθήνα και δεν σκοπεύει να επιστρέψει.

Ο εκ των αρχηγών του Αρη, ήταν ένας από τους ελάχιστους παίκτες των «κιτρίνων» που είχαν μιλήσει δημόσια προ ημερών για τις δύσκολες καταστάσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αυτή τη φορά προχώρησε ακόμα παρακάτω και έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη κανείς από τους ιθύνοντες της ομάδας δεν ήρθε σε επαφή μαζί του για να τον μεταπείσει ή να του πληρώσει τα έξοδα για να έρθει στην Θεσσαλονίκη.

Πάντως, αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά, αυτή θα είναι η πρώτη απώλεια παίκτη για τους «κιτρίνους», ενώ τον ίδιο δρόμο ίσως ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες, αν σήμερα δεν ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο. Στον "αέρα" και πάλι το επίσημο σάιτ

Μετά από δέκα ημέρες το επίσημο σάιτ του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αρη ανέβηκε και πάλι στον "αέρα". Η οφειλή των 123 ευρώ προς την εταιρεία που "σηκώνει" το σάιτ καλύφθηκε και έτσι οι φίλοι της ομάδας, μπορούν και πάλι να ενημερώνονται για τα νέα του συλλόγου.

H πρώτη απώλεια