MENU

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στην εφημερίδα "Metrosport":

«Μέσω των προπονήσεων και των φιλικών προσπαθούμε να κρατηθούμε σε ρυθμό και περιμένουμε να μάθουμε πότε θα αρχίσουν τα πλέι οφ. Επιθυμία μας είναι να γίνουμε ακόμη καλύτεροι και να κρατηθούμε στο επίπεδο στο οποίο τελειώσαμε το Πρωτάθλημα.

Είμαστε αποφασισμένοι, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Οι αγώνες μπαράζ ωστόσο κρίνονται στις λεπτομέρειες και κανένας εξ αυτών δε θα είναι εύκολος. Ακούγεται χιλιοειπωμένο όμως είναι αληθινό. Χρειάζεται σοβαρότητα μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Για το γεγονός πως αγωνίζεται στον Ηρακλή, είπε: «Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος για την απόφασή μου να έρθω στον Ηρακλή. Και να μην υπήρχε η κατάληξη της πρώτης θέσης, πάλι το ίδιο θα αισθανόμουν. Δικαιωμένος γιατί ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, σε ένα πολύ μεγάλο σύλλογο. Τώρα είμαι καλά».

Για το τι γνωρίζει για τους τρεις αντιπάλους του Ηρακλή στα μπαράζ: «Μέχρι στιγμής ο προπονητής μας έχει πει για τον Βόλο, ότι έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, ότι είναι πολύ ποιοτική ομάδα, όσον αφορά τις άλλες δύο μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε σίγουρα κάτι περισσότερο και γι’ αυτές. Για να βγήκαν πρωταθλήτριες προφανώς και θα είναι καλές ομάδες».

Για τον προπονητή της ομάδας, Σπύρο Μπαξεβάνο, είπε: «Με τον προπονητή έχουμε δέσει από τον πρώτο κιόλας μήνα. Είναι ήδη εδώ αρκετές αγωνιστικές και έχουμε πολύ καλή συνεργασία».

Για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Εγώ προσωπικά το θεωρώ αηδία. Έχει κουράσει τα τελευταία χρόνια αυτή η ιστορία. Το πώς αντιμετωπίζουν οι ιθύνοντες αυτές τις καταστάσεις».

Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Δύναμη του Ηρακλή είναι ο κόσμος του, πήραμε μεγάλη βοήθεια φέτος σε όλα τα γήπεδα με την παρουσία του. Τον θέλουμε μαζί μας φυσικά και στα μπαράζ για να πάρουμε στο τέλος την άνοδο»

Καραντασιάδης: «Δικαιωμένος που ήρθα στον Ηρακλή, η ομάδα θα ανεβεί κατηγορία»