MENU

To μη χείρον βέλτιστον για τον Ηρακλή που πήρε βαθμό από... χρυσάφι μέσα στην έδρα του Αρη Παλαιοχωρίου και πλέον κρατάει την υπόθεση ανόδου στα δικά του... χέρια. Οι "κυανόλευκοι", που τους ευνοούσαν δύο αποτελέσματα, ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και μόλις στο 1' έχασαν ευκαιρία να προηγηθούν με τον Καρακούτση να λέει "όχι" σε εκτέλεση φάουλ του Τάι.

Το παιχνίδι που σε κανένα σημείο του δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, δεν είχε πολλές φάσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν την καλύτερη όλων, στο 44' με το πλασέ του Καρλόπουλου, που έδιωξε ο Βοσνιάδης.

Είναι χαρακτηριστικό πως αμφότερες οι ομάδες ήταν αγχωμένες, με τους γηπεδούχους, που έπαιζαν μόνο για τη νίκη, να μην μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, με τον Ηρακλή, να "κλειδώνει" την άμυνά του και να παίρνει ένα αποτέλεσμα που τον ευνοεί, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Πλέον, η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου (σ.σ. έχει παιχνίδι λιγότερο), με το απόλυτο των νικών θα είναι αυτή που θα κόψει πρώτη το νήμα της πρώτης θέσης στην βαθμολογία του 2ου ομίλου και έχει ισχυρό προβάδισμα, έναντι των αντιπάλων του.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η ισχυρή παρουσία του κόσμου του Ηρακλή, που έδωσε βροντερό παρών παρά την απαγόρευση που υπήρχε από την αστυνομία.

HΡΑΚΛΗΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας (46΄ Παναγιωτούδης), Γιαννίτσης, Κυριακίδης, Καζναφέρης, Κωστούλας (75΄ Αθανασίου), Τάι, Παπαδόπουλος, Ρόβας (89΄ Κρυστάλλης), Μεντί (61΄ Πτηνόπουλος).

ΆΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ (Κώστας Βελιτσέλος): Καρακούτσης, Δημητρακόπουλος, Αγτζίδης, Ταϊρης, Αποστολάς, Αποστόλου, Σκέμπι, Κουκουλέκης, Ιγνατίδης, Καρλόπουλος, Σιμόνι.

Βαθμός... ανόδου για Ηρακλή στο Παλαιοχώρι!