MENU

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Πανηλειακού για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα της 20ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής με αντίπαλο το Λεωνίδιο.

Το συγκρότημα του Γιώργου Κούτση το οποίο έχει θέσει σαν στόχο του να ολοκληρώσει την σεζόν κατακτώντας την 3η θέση της βαθμολογίας, θα αγωνιστεί στον εν λόγω αγώνα απέναντι στους Αρκάδες δίχως πέντε παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα εκτός πλάνων του τεχνικού των «ερυθρολεύκων» έχουν τεθεί ο Δαβουρλής που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Αστέρα Αμαλιάδας και θα λείψει τόσο από αυτό το παιχνίδι, όσο και από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αχαϊκή, οι Μπουρνέλης και Νιφορόπουλος οι οποίοι συμπλήρωσαν 4 κίτρινες, ο Κώστας Ασημακόπουλος ο οποίος μπαίνει φαντάρος, αλλά και ο Κρεββατάς που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα πλήρως τον τραυματισμό του.

Στον αντίποδα στην διάθεση του προπονητή του τέθηκε ο Μπουρλάκης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Η προετοιμασία του ηλειακού συγκροτήματος θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (10/3) με χαλάρωμα, ενώ όσον αφορά την αποστολή αυτή θα γίνει γνωστή την ημέρα του αγώνα λίγες ώρες πριν από την σέντρα του.

Δίχως πέντε απέναντι στο Λεωνίδιο ο Πανηλειακός