MENU

Στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία εκφράζει τα παράπονα της για την διαιτησία που είχε στον εντός έδρας αγώνα της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ηλυσιακό, προέβη η διοίκηση του Αιγάλεω.

Σε αυτή οι άνθρωποι της ομάδας των δυτικών προαστίων αναφέρονται στο γκολ που τους ακυρώθηκε κάνοντας παράλληλα λόγο για χειρουργείο χωρίς αναισθητικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο ‘Σταύρος Μαυροθαλασσίτης’ και παρακολούθησαν την αναμέτρηση που έδωσε η ομάδα μας με τον Ηλυσιακό, έγιναν θεατές ενός χειρουργείου που προκάλεσε ο κ. Περρακης, χωρίς αναισθητικό.

Με αποφάσεις αλλοπρόσαλλες βγαλμένες από ένα.. νέο βιβλίο κανονισμού, ο συγκεκριμένος διαιτητής κατάφερε να αλλοιώσει το αποτέλεσμα, με τις αποφάσεις του σε όλο το ματς.

Το καθαρό γκολ που ακύρωσε στην ομάδα μας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος, όπως και οι φορές που ο β’ βοηθός, Μέστρος (ΣΔ Λέσβος) στο α’ ημίχρονο, δεν σήκωσε το σημαιάκι του για να υποδείξει οφσάιντ τους αντίπαλους παίκτες.

Κύριοι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, οφείλουμε να πάρουμε τα μέτρα μας ώστε η ομάδα μας να είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς και να κατακτήσει δίκαια το πρωτάθλημα. Φροντίστε και εσείς να πράξετε αναλόγως.»

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την σχετική φάση:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAOAigaleoOfficial%2Fvideos%2F773443466178225%2F&show_text=0&width=560

Αιγάλεω: «Χειρουργείο χωρίς αναισθητικό, καθαρό το γκολ που ακύρωσε ο Περράκης» (vid)