MENU

Στο χθεσινό Δ.Σ. της Football League, προέκυψαν ειδήσεις για τον Αρη, ωστόσο αυτό που θα πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι πως η τελική απόφαση σχετικά με το μέλλον των "κιτρίνων", ανήκει στην ΕΠΟ, καθώς μόνο αυτή αποφασίζει. 

Το όλο σκηνικό, παραμένει εν πολλοίς ακόμα μπερδεμένο και αυτό διότι, χθες οι εκπρόσωποι των ομάδων της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας, ψήφισαν υπέρ της μη κάλυψης ενδεχόμενων κενών θέσεων από ομάδες της Γ' Εθνικής, αλλά ταυτόχρονα αναγνώρισαν πως κάτι τέτοιο δεν είναι δική τους υπόθεση. Επίσης, παραδέχθηκαν πως δεν είναι δυνατόν να υπάρξει απόφαση υπέρ της παραμονής των τέταρτων ομάδων που θα προκύψουν από τη διαδικασίας των play-out, που είναι σε εξέλιξη.

Οι προτάσεις αυτές της FL, κατατέθηκαν στην ΕΠΟ και πλέον η Ομοσπονδία καλείται να πάρει απόφαση για το αν θα εφαρμόσει την προκήρυξη που προβλέπει 20 ομάδες και κατ' επέκταση τον ΚΑΠ, που προβλέπει κάλυψη ενδεχόμενων κενών θέσεων από τις ομάδες της παρακάτω κατηγορίας, που στην προκειμένη είναι ο Αρης και οι υπόλοιποι δευτεραθλητές της Γ' Εθνικής. 

Η FL πρότεινε, η ΕΠΟ ξεκαθαρίζει