MENU

Ακόμα δύο βαθμούς μακριά από την έδρα της απώλεσε η Καλαμάτα αυτή την φορά στην Πάτρα και την έδρα της Αχαϊκής, με συνέπεια να χάσει την ευκαιρία να ψαλιδίσει την διαφορά της από την κορυφή. Η ομάδα των Έλβιο Μάνα και Τάκη Δρούγα παρατάχτηκε με σύνθεση ανάγκης στον εν λόγω αγώνα όπως και το συγκρότημα του Αλέξη Γαβριλόπουλου.

Ωστόσο οι Μεσσήνιοι ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο από τους «κιτρινόμαυρους», χωρίς όμως να καταφέρουν να την μετουσιώσουν σε κάποιο γκολ. Αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει στο σουτ του Καμινιώτη που σταμάτησε στο δοκάρι του τέρματος του Δρακόπουλου, με το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 54΄ η Αχαϊκή έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Κοκκίνη ο οποίος ως τελευταίος παίκτης ανέτρεψε αντικανονικά τον Σαραντόπουλο. Από το σημείο εκείνο και μετά η Καλαμάτα ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό της πλεονέκτημα και στο 67΄ έφτασε κοντά στο 0-1, η κεφαλιά όμως του Αθανασόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ, με το υπάρχον σκορ να παραμένει ως έχει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

ΑΧΑΪΚΗ (Αλέξης Γαβριλόπουλος): Δρακόπουλος, Γερασιμόπουλος,(91' Ντάζος), Στεφανόπουλος, Ρίλντι(33'λ.τ. Χαρικιόπουλος), Κοκκίνης, Σωτηρόπουλος, Μητρόπουλος,(93' Μπίτρας), Αποστολόπουλος, Πατάπης, Σαμπανέϊ, Σταυρόπουλος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Έλβιο Μανα – Τάκης Δρούγας): Γκόμεζ, Παπουτσογιανόπουλος, Λιόλιος, Καντούτσης, Καλογερόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Καμινιώτης, Νικολόπουλος, Αθανασόπουλος, Σαραντόπουλος(81'. Μερκούρης), Ρονκάτο

Αχαϊκή - Καλαμάτα 0-0