MENU

Οι "κυανόλευκοι" αναφέρουν αναλυτικά:

"Kατόπιν του χθεσινού Διοικητικού Συμβουλίου για τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα αποφασίστηκαν τα εξής:

α) Τη διατήρηση της διάθεσης των εισιτήριων διαρκείας καθ΄όλη την αγωνιστική περίοδο και τη μείωση των τιμών τους κατά το ήμισυ της αξίας τα οποία θα διατίθενται και στους εντός έδρας αγώνες και από τη μπουτίκ στο Κατσάνειο.

Τα εισιτήρια διαρκείας μπορούν να διατεθούν και με αντικαταβολή για τους φίλους της ομάδος εκτός Θεσσαλονίκης.

Ενημέρωση στα τηλέφωνα 2311 829171 και στο 2310 207715.

β) Την έκδοση εισιτηρίων “Αγάπης” προς το ποδοσφαιρικό τμήμα. Τα εισιτήρια αυτά θα τιμώνται στα 10 ευρώ και θα δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσει κάποιος οποιοδήποτε παιχνίδι επιθυμεί από τα εναπομείναντα παιχνίδια της ομάδος μας στο Καυτανζόγλειο και θα δίνεται επίσης δωρεάν το ημερολόγιο της ομάδος.

Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για την ημερομηνία που θα ξεκινήσει η διάθεση τους και τα σημεία πώλησης τους.

γ) Ενημερώνει επίσης ότι ξεκίνησε η διάθεση της Ποδοσφαιρικής φανέλας της ομάδος μέσω της μπουτίκ στο Κατσάνειο.

δ) Ενημερώνουμε επίσης ότι ο Τραπεζικός λογαριασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι ο “210/005758-41” Εθνική Τράπεζα λογαριασμός Όψεως για όσους φίλους της ομάδος επιθυμούν να συνδράμουν οικονομικά μέσω τραπέζης είτε για την οικονομική συνδρομή (50 ευρώ ανά μήνα) για την εγγραφή στα Αριστείδην Μέλη του Σωματείου είτε για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας είτε για οικονομική βοήθεια προς το Σωματείο".

Τα «εισιτήρια Αγάπης» του Ηρακλή