MENU

Μια ακόμα νίκη επεκτείνοντας παράλληλα τόσο νικηφόρο της σερί, όσο και το αήττητο σερί που έχει, στοχεύει στον αυριανό εντός έδρας αγώνα της 8ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Προοδευτική η Ρόδος.

Η ομάδα του Πάρη Ανδράλα η οποία ολοκλήρωσε με χαλάρωμα την προετοιμασία της, θέλει το τρίποντο προκειμένου να πλησιάσει κι άλλο την πρώτη θέση, θα αγωνιστεί στον εν λόγω αγώνα χωρίς τον Ευγενικό που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

Παράλληλα εκτός αλλά γι αγωνιστικούς λόγους έμειναν οι Ζώνας, Τσόπελας, Δημητριάδης και Καμπούρης. Από την πλευρά του ο τεχνικός των «ελαφιών» μιλώντας στο SDNA, αναφέρθηκε για το γεγονός ότι θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα στον πάγκο της οποίας βρισκόταν πέρυσι: «Είμαστε αντίπαλοι για 90΄. Δεν αλλάζει κάτι στις σχέσεις μου με την Προοδευτική. Είμαι επαγγελματίας κοιτάω την ομάδα μου, όπως και οι άνθρωποι της Προοδευτικής την δική τους».

Μετά το τέλος του προγράμματος ανακοινώθηκε, η αποστολή του ματς με τους «βυσσινί» την οποία αποτελούν οι: Παναγόπουλος, Κουμέντος, Παβίσεβιτς, Πάλλας, Λέκκας, Κουρούπης, Μίνγκας, Μπανγκούρα, Πινδώνης, Αυγενικού, Πότσι, Αποστόλου, Καντιμοίρης, Δαβρής, Ιμεραλιλάι, Μκρτσιάν, Σερτζίνιο και Βολονάκης.

Παράλληλα η διοίκηση των Δωδεκανήσιων με ανακοίνωση της απεύθυνε, κάλεσμα στον κόσμο προκειμένου να βρεθεί στο γήπεδο και να την στηρίξει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς περιμένει αύριο στις 3 το απόγευμα τη Ρόδο, η οποία υποδέχεται την Προοδευτική για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η διοίκηση του συλλόγου, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και οι ποδοσφαιριστές καλούν όλο το φίλαθλο κόσμο του νησιού να δώσει μαζικό και βροντερό παρών στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου, να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς και να στείλει το μήνυμα πως η Ρόδος είναι ισχυρή και πρωταγωνίστρια.»

Για το τρία στα τρία κόντρα στην Προοδευτική η Ρόδος