MENU

Η Προοδευτική είναι πρώτη στον 6ο όμιλο της Γ΄Εθνικής και αύριο δοκιμάζεται, στο «Παναγιώτης Σαλπέας» , κόντρα στο Κερατσίνι. Ο τεχνικός των «βυσσινί» Λουκάς Καραδήμος μίλησε στο SDNA, για τον εν λόγω αγώνα, όπου και τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παραμείνουμε πρώτοι».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι ένα δύσκολο ματς. Το Κερατσίνι είναι πολύ δυνατό μέσα στην έδρα του... Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παραμείνουμε πρώτοι».

Στα αγωνιστικά η ομάδα του Κορυδαλλού ολοκλήρωσε, το Σάββατο (11/11) την προετοιμασία της για τον συγκεκριμένο αγώνα με χαλάρωμα.

Μοναδικά αγωνιστικά προβλήματα για τον Λουκά Καραδήμο, είναι οι μόνιμα απόντες το τελευταίο χρονικό διάστημα Πέππας και Μύρκος. Ο πρώτος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, ενώ όσον αφορά τον δεύτερο ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο.

Όσον αφορά την αποστολή αυτή δεν έγινε γνωστή μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος, κάτι το οποίο θα γίνει αύριο, λίγο πριν από την σέντρα του αγώνα με όλου τους διαθέσιμους παίκτες να έχουν συμπεριληφθεί στα πλάνα του προπονητή τους.

Καραδήμος: «Να παραμείνουμε πρώτοι»