MENU

Στην απόκτηση ενός ακόμα παίκτη, ενισχύοντας σημαντικά την αμυντική του γραμμή, προχώρησε το Κερατσίνι που ενέταξε στο ρόστερ του τον Γιάννη Λίτση.

Ο έμπειρος αμυντικός που στο παρελθόν έπαιξε σε Παναχαϊκή, Απόλλωνα και Ένωση Ερμιονίδας, την περυσινή σεζόν αγωνιζόταν στο Αιγάλεω, απ΄όπου και αποχώρησε.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ο εν λόγω παίκτης ήρθε σε συμφωνία, με την διοίκηση των «κοκκινόμαυρων», την φανέλα των οποίων θα φορά μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΠΟ Κερατσίνι ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Λίτση .

Ο Γεννημένος στις 30-5-1987 , αθλητής, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και διαθέτει σπουδαία εμπειρία και από επίπεδο Football League, αλλά και της Γ Εθνικής. Εχει αγωνιστεί σε Πεύκη, Εθνικό Πειραιά, Βύζαντα Μεγάρων, Αίαντα Σαλαμίνας, Παναχαϊκή, Ένωση Ερμιονίδας, Απόλλωνα Σμύρνης, Χανιά και Αιγάλεω.»

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε χαρακτηριστικά:«Χαίρομαι που είμαι εδώ. Μου δίνεται η δυνατότητα, μετά από δύο χρόνια που είχα κάποιους τραυματισμούς , να δείξω πράγματα και να κάνω ένα νέο ξεκίνημα ,έτσι το βλέπω και να βοηθήσω την ομάδα.»

Οσο για το τι μπορούμε να περιμένουμε από ένα έμπειρο παίκτη, όπως εκείνος: «Το κλίμα είναι πολύ καλό, τα παιδιά τα ξέρω , είναι καλοί παίκτες. Πιστεύω θα πάμε καλά ..Υγεία να υπάρχει και όλα τα άλλα θα έρθουν.

Κερατσίνι: «Κοκκινόμαυρος» ο Λίτσης